Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Betaalmogelijkheden

Bij HomingXL kan je op de volgende manieren betalen:

iDEAL

Waarom iDEAL?  Ideal

  • Je betaalt via je eigen bank, dus vertrouwd en veilig.
  • Registreren of speciale software downloaden is niet nodig.
  • Je iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.
  • Betalen met iDEAL is bij HomingXL altijd gratis.

Alle iDEAL betalingen die op onze webshop worden verricht lopen via Sisow. Sisow is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd wordt door Sisow.

Bankoverschrijving

Een overschrijving houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van HomingXL overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer.

Onze rekeninginformatie is:

HomingXL
IBAN: NL04 RABO 0104 3498 67
BIC: RABONL2U

In tegenstelling tot iDEAL, waarbij het bedrag direct op onze rekening staat, moet je hier rekening houden met aantal dagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je een ontvangstbevestiging en versturen we je bestelling over het algemeen nog dezelfde dag.

Rembours

Betalen onder rembours betekent dat je kan afrekenen aan de deur. Dat kan zowel per pin als contant. Voor deze betaaloptie rekenen we € 10,-  extra kosten.

Voor onze Belgische klanten is pinnen niet mogelijk, contante betaling is echter geen probleem. Kleine leveringen die met de DHL / pakketpost worden verzonden kunnen niet worden betaald bij aflevering, je hebt dan de keuze uit onze andere betaalmethodes.

AfterPay

AfterPay voert voor HomingXL het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

De extra transactiekosten om met AfterPay te kunnen betalen zijn:   After pay            

  • Tot 10 euro geen AfterPay mogelijk
  • 10-30 euro 0,95 cent
  • 30-2500 euro voor onbekende AfterPay klanten 4% van het bestelbedrag
  • Vanaf 30 euro voor bekende AfterPay klanten 4% van het bestelbedrag
Bancontant/Mister Cash

BankBancontant/Mister cash is een populaire manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als je ook gebruik wilt gaan maken van Bancontant/Mister cash kan je dit aanvragen bij de bank waar je bankiert. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. HomingXL rekent per order 2% transactiekosten.

Alle Bancontant/Mister cash betalingen die op onze webshop worden verricht lopen via Sisow. Sisow is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd wordt door Sisow.

Betalen bij het afhalen

Helaas is het niet mogelijk om pas bij afhalen te betalen. De bestelling dient van te voren betaald te zijn.