De binnendeuren met glas zijn niet meer weg te denken uit de meeste huizen. Sla een interieurmagazine open, of bekijk het Instagram account van een doorsnee Interieurinstagrammer en je zult binnendeuren met glas zien. We zijn massaal verliefd geworden op deze prachtige deuren, maar vaak zit er ook een flink prijskaartje aan deze deuren. Gelukkig hebben wij voor jou dé perfecte oplossing: goedkope binnendeuren met glas mét topkwaliteit en een prachtige look!

Waarom zijn binnendeuren met glas zo populair?

Nog niet zo heel lang geleden was het heel makkelijk als je een deur uit moest zoeken: je koos de meest simpele deur, zodat deze niet zou opvallen in je huis. Vandaag de dag is dat (gelukkig) een heel ander verhaal. We zijn er namelijk achter gekomen dat een deur een ruimte echt een stuk gezelliger, ruimtelijker en sfeervoller kan maken. Met een binnendeur met glas zorg je er namelijk voor dat een ruimte veel meer lichtinval krijgt en ook creëer je een doorkijkje van de ene naar de andere ruimte, waardoor je twee ruimtes met elkaar verbindt en je woning ook ruimtelijker oogt. Een binnendeur met glas mag dan ook terecht dé eyecatcher van je interieur zijn.

Zijn er ook goedkope binnendeuren met glas?

Aan een binnendeur met glas kan een hoog prijskaartje zitten. Hoe hoog de prijs is, is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren zoals materiaal, vulling van de deur, maatwerk en aanvullende productopties. Eén deur kan dan al zo honderden euro’s kosten. Natuurlijk heeft niet iedereen daar het budget voor. Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing: goedkope binnendeuren met glas van ons topmerk Austria. Austria deuren is één van Nederlands meest bekende deuren merken en in hun assortiment vind je een groot aanbod aan verschillende deuren. Zo ook dus de perfecte budget binnendeur met glas.

zwarte binnendeur met glas
paneeldeur
kamerhoge binnendeur
 

Binnendeur Svenska – “Dahl”

In de serie Svenska vind je twee prachtige witte binnendeuren met glas. De binnendeur met glas genaamd Dahl is een moderne deur met een zeer luxe uitstraling. De Dahl heeft vier glazen vlakken (blank gehard glas), wat zorgt voor optimaal lichtinval en een mooie doorkijk naar een andere ruimte. De deur is voorbehandeld met een hoogwaardige Ultra Smooth Finish witte voorlak. Voor de garantie dien je de deur nog af te lakken, echt is de kwaliteit van de voorlak zo goed dat je de deur ook direct kunt afhangen. De deur is verkrijgbaar als opdek- en als stompe deur en natuurlijk als linkse en rechtse draaideur. De deur is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, maar maatwerk is helaas niet mogelijk. De vanaf prijs van deze prachtige goedkope binnendeur met glas is slechts €195,-

Binnendeur Svenska – “Björn”

Ook de binnendeur met glas Björn is een witte, moderne binnendeur. De deur heeft twee lange glazen vlakken en heeft een gesloten vlak aan de onderkant. De deur is voorzien van blank gehard glas. Ook deze deur is voorzien van een hoogwaardige witte voorlak. De deur is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, maar maatwerk is niet mogelijk. De vanaf prijs van de Björn komt net als de Dahl ook uit op slechts €195,-

Voor meer informatie over de verwerkingsvoorschriften en garantie van beide deuren kun je hier terecht.

Wij zijn een groot fan van deze twee prachtige modellen uit de Svenska collectie van Austria. Zijn deze goedkope binnendeuren met glas niets voor jou, of wil je graag nog even verder kijken? Bekijk dan al onze binnendeuren met glas, of bekijk alle binnendeuren.