Een fauteuil is een musthave voor jou en je huis! Hier kun je fijn in wegzakken met een goed boek of tegenwoordig met je tablet of telefoon. Het assortiment fauteuils is uitgebreid en de keuze om jouw perfecte fauteuil te kiezen is enorm. Je hebt keuze uit diverse modellen en bijna elk model is in zeven verschillende kleuren te bestellen. Je kunt het dus precies zo afstemmen dat het bij jouw interieur past. In bijvoorbeeld de industriële of moderne stijl. De laatste trend in fauteuils zijn de leren fauteuils met industriële metalen poten.

Relaxfauteuil, loungestoel, loveseat of een alledaagse fauteuil?

Eén of wellicht wel twee lekkere comfortabele fauteuil(s) mogen niet ontbreken in je interieur. Wil je heerlijk languit zitten met een relaxcomfort, een hoofd en voetenondersteuning? Dan is een relaxfauteuil echt iets voor jou. Kies een fauteuil passend bij jouw smaak. Er zijn ruime mogelijkheden voor optimaal relaxen, van een zachte tot een stevige zitcomfort. Bij de productomschrijving van elke fauteuil lees je hier meer over per product. Wil je met of zonder grove poten? De keuze is enorm, bekijk hieronder een aantal fauteuil ideeën:


Stoere leder of zachte stoffen?

De fauteuils zijn verkrijgbaar in een stoer leder genaamd: Colorado, Missouri, Kentucky, Bull en pilotenleer Niagara.
In een huis met een interieur van zachte kleuren zou een fauteuil met een stoere meubelstof een echte eyecatcher zijn, zoals de Industriële fauteuil Voyager. Maar ook in een industrieel interieur staat deze fauteuil super.
Daarnaast is er ook keuze uit zachte stoffen. Kortom voor ieder wat wils en ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, bekijk hier alle fauteuils. Hier kun je diverse filters gebruiken om jouw perfecte fauteuil te vinden. Ook wanneer je op zoek bent naar een bijpassende bank, kun je natuurlijk bij ons terecht. Neem eens een kijkje bij al onze banken, direct uit voorraad leverbaar.

Een mooie toevoeging aan ieder interieur

Een fauteuil is praktisch (je hebt een extra zitplek), geeft meer spontaniteit en het staat knusser in je huis. Een fauteuil is écht een musthave voor je interieur!