Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Stage Communicatie & Journalistiek !

Ben je een echte redacteur/content marketeer? Vind je het leuk om teksten te schrijven en wil je deel uitmaken van een klein team om alle facetten te leren kennen? Lees dan snel verder...

Functieomschrijving

We zoeken een enthousiaste, creatieve student(e) die op onze redactie volwaardig meedraait als webredacteur. Je volgt een MBO, HBO- of WO-opleiding in de richting van communicatie, journalistiek of media. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en handig zijn met internet komt goed van pas! Daarnaast verwachten we dat je meedenkt over de invulling van de website en mogelijkheden om deze te verbeteren. We bieden je alle ruimte om met goede ideeën te komen!
Je werkt nauw samen met vormgevers, campagne en product managers. Daarnaast sta je in contact met leveranciers om de beste content te bemachtigen

Functie-eisen:

  • MBO/HBO opleiding met richting digitale communicatie of marketing
  • Beheersing van het Microsft pakket (o.a. Excel en Word)
  • Ervaring in Magento is een pré
  • Affiniteit met E-commerce
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden:

Onderdeel hiervan zijn een uitgebreide gezamenlijke lunch, vers fruit, frietjes en bier op vrijdag en uiteraard een prima stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel:

HomingXL is een online woonbouwmarkt. HomingXL heeft ruim 10 jaar ervaring in de ecommerce branche. Per jaar zullen er diverse nieuwe webshops worden geopend waarbij de focus ligt op huis, tuin en dier. Het team van HomingXL is jong en gedreven.

Solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor ons, dan kan je direct bij ons aan de slag bij ons kantoor in Vianen en je wordt begeleid door een GOC gecertificeerde begeleider.
Stuur dan je persoonlijke motivatie met een creatieve CV naar: robin@homingxl.nl
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Melvin Bos, tel: 0183-629788.
HomingXL
Stuartweg 4c
4131 NJ Vianen