Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Stage Online Marketing & Communicatie!

Heb je feeling voor e-commerce en digitale media mogelijkheden, ben je bedreven in het beheren/onderhouden van websites? Deel je nieuwe inzichten met het marketingteam! Laat social media leven en wordt redacteur voor de nieuwsbrieven maar ook onze website.

Functieomschrijving:

Jij gaat ervoor zorgen dat onze rankings in Google verbeteren, je verzorgt onze nieuwsbrieven, online magazine en je voert het social media beleid uit. Je onderhoudt de feeds voor Beslist, Vergelijk, Marktplaats en Google en zet nieuwe producten klaar in Excel. Je werkt nauw samen met onze vormgevers, campagne en product managers. Daarnaast sta je in contact met leveranciers om de beste content te bemachtigen. Je beheerst uitstekend de Nederlandse taal en je bent creatief in teksten schrijven.

Wat we zoeken:

  • MBO/HBO opleiding met richting digitale communicatie of marketing
  • Beheersing van het Microsoft pakket (o.a. Excel en Word)
  • Ervaring in Magento is een pré
  • Affiniteit met E-commerce;
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden:

Onderdeel hiervan zijn een uitgebreide gezamenlijke lunch, vers fruit, frietjes en bier op vrijdag en uiteraard een prima stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel:

HomingXL is een online woonbouwmarkt. HomingXL heeft ruim 10 jaar ervaring in de ecommerce branche. Per jaar zullen er diverse nieuwe webshops worden geopend waarbij de focus ligt op huis, tuin en dier. Het team van HomingXL is jong en gedreven.

Solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor ons, dan kan je direct bij ons aan de slag bij ons kantoor in Vianen en je wordt begeleid door een GOC gecertificeerde begeleider. Stuur dan je persoonlijke motivatie met een creatieve CV naar: robin@homingxl.nl
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Melvin Bos, tel: 0183-629788.
HomingXL
Stuartweg 4c
4131 NJ Vianen