Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Over HomingXL

Dé Online Woonspecialist voor Huis & Tuin

Homing XL staat voor kwaliteit, kennis, service en persoonlijk contact. Door goed te luisteren naar onze klanten worden we elke dag een beetje beter, blijven we groeien en ontwikkelen. In 2006 begonnen als eenmanszaak en nu uitgegroeid tot een online retailer die het verschil maakt.

Onze producten zijn er voor de doe-het-zelver, zzp'er en de (semi) professionele klusser. Onze website moet je de weg kunnen wijzen, maar als dat niet lukt dan zit ons team voor je klaar.

Wij denken met je mee, adviseren en informeren. Uiteindelijk willen we dat iedere klant de beste keuze kan maken voor zijn of haar situatie. Onze medewerkers zijn niet zomaar medewerkers, het zijn specialisten. Op het gebied van vlonderplanken, schuttingen, boxsprings, binnendeuren, traprenovatie, bankstellen, eetkamermeubels etc. Voor iedere productgroep hebben wij experts in huis die hun vak verstaan. Zo hebben wij voor elke klus een oplossing. En daar zijn we trots op!

HomingXL in het kort

Producten van hoge kwaliteit
Voor minder doen we het niet.

Altijd de scherpste prijs
En ja, daar mag je ons aan houden.

Specialisten die je helpen
Kom je er een keer niet uit, dan kunnen wij dat best begrijpen. Onze specialisten zijn iedere werkdag bereikbaar. Mocht je de klus willen uitbesteden, dan kennen we ook daar genoeg professionals voor. Zo bieden we nu ook traprenovatie aan inclusief montage.

Persoonlijk contact
Wij hebben een echt telefoonnummer en een team die de telefoon opneemt.. maar je kunt ons ook altijd mailen.

Service. Goede service.
Ook wij zijn maar mensen, soms gaat er wel eens iets mis. Maar we lossen het altijd op, zoals het hoort.

Ons team

HomingXL - ons team

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste mensen die iedere dag weer met plezier naar hun werk gaan. Die in het weekend graag met hun gezin op pad gaan, spelen met hun band of sportief bezig zijn. Hardlopen, voetballen, wielrennen, basketballen, kitesurfen, om maar wat te noemen. Maar zo zijn er ook een paar collega’s die in oktober al kerstmuziek draaien of zich graag de nieuwe Marco van Basten zouden noemen.

Dit is onze kracht. Verschillende mensen die met hetzelfde doel naar hun werk komen: klanten goed helpen en beter worden in je werk.

 

Hoe verschillend we ook zijn, er is een rode draad. Want we herkennen onszelf allemaal in deze eigenschappen:

Oplossingsgericht

Praktisch ingestelde mensen die graag een probleem oplossen. En liefst zo snel mogelijk.

No nonsense

In ons pand zie je niet snel iemand in een pak, maar netjes zijn we wel. Ons team bestaat uit mensen die hun vak verstaan maar daar verder niet heel ingewikkeld over doen. Als het goed is merk je dat vanzelf wel.

Vriendelijk

Nou ja meestal dan, wij hebben ook echt wel eens een mindere dag :-) Maar we vinden het belangrijk dat we op een prettige manier met elkaar omgaan. Recht door zee en een tikkie eigenwijs, dat dan weer wel. De sfeer is goed en dat maakt het leuk om hier te werken en om hier naartoe te komen.

Eerlijk

Wij houden van ons vak en we weten waar we over praten. Zo niet dan zoeken we het uit, dan doen we niet alsof. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar houden we van.

Ons assortiment

HomingXL heeft diverse productcategorieën op het gebied van huis en tuin. Van schuttingen tot traprenovatie en van vlonderplanken tot binnendeuren. Mocht je er een keertje niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Showroom

Word je liever persoonlijk geholpen of wil je ons assortiment in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. Je kunt ons vinden in Vianen, slechts 10 minuten van Utrecht vandaan. Je kunt altijd binnenlopen, maar een afspraak maken is handiger. Dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Wil je je bestelling ophalen, dan kan dat naast onze showroom bij de afhaalbalie. Je kunt hier pinnen en contant afrekenen.