Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Houten schuttingen

 

Kies jouw stijl

 • Witte
  schutting

 • Industriële schutting

 • Romantische schutting

 • Rustieke
  schutting

 

Lees meer over...

 • Laagste prijsgarantie

 • Hardhout of
  zachthout?

 • Schutting plaatsen
  in 12 stappen

 • Proefmonster
  aanvragen

 • Inspiratie

 • Schutting
  laten plaatsen

 • Onderhoud
  & tips

 

 

Méér privacy met Houten schuttingen

Voor welke houten schuttingen moet je kiezen?

Creër meer privacy in je tuin door gebruik te maken van schuttingen. Zijn de schuttingen 1-maal geplaatst dan kun je  ongestoord genieten van je tuin. Ben je nog zoekende dan verwijzen we je graag door naar houten schuttingen inspiratie. Door gebruik te maken van een houten schutting, geef je jouw tuin ook een natuurlijke uitstraling. Bij de keuze voor een houten schutting kun je kiezen uit hardhouten schuttingengeïmpregneerde schuttingen of grenen & vuren schuttingen. Geimpregneerde/ grenen & vuren schuttingen hebben een minder lange levensduur dan hardhouten schuttingen maar ogen wel strak en netjes en hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze laagste prijsgarantie is van toepsassing op al onze producten, dus ook op alle schuttingen. Wil je 100% privacy ga dan eens kijken naar de volledig dichte houten schuttingen. Voor juist meer open verbinding naar de buren maar toch nog privacy zijn er de louvre schuttingen.

Hardhouten schuttingen

Hardhouten schuttingen zijn véél duurzamer. Hebben daarom ook een veel langere levensduur en is een stuk duurder dan zachthout. Kijk maar eens naar de duurzaamheidklasse  hardhout. Meer weten over hardhout en/of zachthout?

Wil je meer informatie over:

45 resultaten
 1. 1
 2. 2

45 resultaten
 1. 1
 2. 2

Onderhouden van houten schuttingen?

Of vragen over onderhoud & tips voor een houten schutting? Voor elke houten schutting!

Hoeveel palen en houten schuttingen heb ik nodig?

Bij het plaatsen van een houten schutting is het handig dat je vooraf een schets maakt met daarbij de afmetingen. Hierdoor is het eenvoudiger te berekenen hoeveel schermen je nodig hebt. Bij het plaatsen van een houten tuinscherm heb je ook schuttingpalen nodig. Het aantal benodigde schuttingpalen is over het algemeen één meer dan het aantal schermen. Tevens heb je nog bevestigingsmateriaal nodig en wellicht ook beton om de tuinpalen stevig vast te zetten in de grond. Bekijk voor meer informatie ons 3-stappenplan voor het plaatsen van houten schuttingen en wat daarbij komt kijken.

Het aanbod voor een houten schutting

In ons assortiment van houten schuttingen vind je schermen van verschillende maten, designs, kleuren en houtsoorten. Wij verkopen zowel hardhouten schuttingen en geïmpregneerde schuttingen als grenen & vuren schuttingen. Zo hebben we klassieke houten schuttingen van 180 cm x 180 cm, schermen met een boog aan de bovenkant, ookwel toogscherm genoemd.

Een aantal houten tuinschermen op een rij kan ook onderbroken worden door een trellis scherm ertussen te plaatsen. Hierdoor lijkt je tuin ook groter. Twijfel je over de keuze voor een houten tuinscherm? Wellicht dat ons blog over de verschillen tussen een betonnen, composiet en houten schuttingen jou kunnen helpen bij je keuze of bekijk ons complete aanbod aan schuttingen.