Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Svedex deuren

Binnen de markt voor binnendeuren en binnendeurkozijnen, is Svedex een toonaangevende producent. Vanaf de oprichting in 1954 werkt Svedex dan ook continu om deze positie te behouden. Svedex is een familiebedrijf, welke oorspronkelijk uit Nederland komt. Door de groei die Svedex door de jaren heen heeft meegemaakt, hebben zij tegenwoordig meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland.

Daarnaast hebben ze eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. In andere Europese landen zitten Svedex agentschappen. Svedex is een koploper in de Europese markt en heeft circa 180 medewerkers in dienst. Elke dag doen deze medewerkers er weer alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de huidige wensen en eisen van de markt, zowel de particuliere eindgebruikers als de zakelijke partners.

Alle Svedex deuren

Svedex deuren Binnendeuren Svedex online kopen Binnendeuren van Svedex - inspiratie Svedex binnendeuren bij HomingXL

Svedex binnendeuren voor iedereen

Svedex hanteert een onderscheidend assortiment. Ze proberen de wensen van de klanten zo goed mogelijk op de producten af te stemmen. Het aanbod van Svedex binnendeuren is veelzijdig en creatief, gecombineerd met de Hollandse nuchterheid. Svedex heeft als uitgangspunt dat ze eerlijke Hollandse producten maken; Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Dit zijn al jaren kernbegrippen binnen Svedex.

De tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was ligt ver achter ons. Maar individualisme is inmiddels ook een begrip in het interieur. Consumenten weten vaak heel goed wat ze willen. Svedex speelt hierop in. Zij produceren niet langer bouwelementen, maar interieurproducten van het assortiment deuren en kozijnen. Door de innovatieve en vooruitstrevende designs van Svedex deuren en deurkozijnen zijn deze niet langer een doorn in het oog, maar mogen ze gezien worden! Alle Svedex deuren zijn beschikbaar in meerdere afmetingen en in stomp of opdek variant. Tevens kan je de draairichting en het soort slot kiezen. In totaal biedt HomingXL keuze uit ruim 80 Svedex deuren

Klassieke Svedex paneeldeuren

Alle Svedex paneeldeuren

Svedex Superlak

De binnendeuren van Svedex hebben een hoge kwaliteit. Elke Svedex binnendeur is afgelakt met de Svedex Superlak. Deze lak is nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en zal dan ook nooit verkleuren. Bijkomend voordeel is dat de lak erg duurzaam is, waardoor krassen en vlekken geen vat op de deur kunnen krijgen. Svedex Superlak bevat geen oplosmiddelen en wordt op een energievriendelijke manier opgebracht. Dit wil zeggen dat er vrijwel geen CO2 of andere schadelijke stoffen worden uitgestoten. De Superlak van Svedex heeft een garantie van tien jaar op de duurzaamheid van de laklaag en de aantasting van de laklaag door gebruik. De voordelen van de Svedex Superlak op een rij:

  • Zeer duurzaam
  • Uitermate slijt- en krasvast
  • Ongevoelig voor zonlicht
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie

Svedex glasdeuren

Alle Svedex glasdeuren

De Svedex Superlak is in drie wittinten te verkrijgen:

  • Alpine wit (standaard uitvoering), bekend onder RAL 9010, NCS 0502-Y07R
  • Extra wit, bekend onder NCS S-300-N
  • Warm wit, bekend onder RAL 9001, NCS 0903-Y27R

Svedex: Stijlvol, vernieuwend, betaalbaar.

Toon alle Svedex deuren