Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Vacature Magazijn medewerker

HomingXL is groeiende en we zijn per direct (!) op zoek naar enthousiaste collega’s die bij willen dragen aan het waarmaken van onze ambities.

Wie zijn wij?

HomingXL is een online woonbouwmarkt met ruim 10 jaar ervaring en gespecialiseerd in diverse productcategorieën op het gebied van huis en tuin. Van schuttingen tot hoekbanken en van vlonderplanken tot binnendeuren. Voor onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker die meehelpt om onze groei in goede banen te leiden. Lees snel verder voor meer details en solliciteer.

Functie

Als magazijnmedewerker heb je een heel variërend takenpakket. Je zorgt ervoor dat de klanten hun bestellingen op tijd in huis hebben, je helpt klanten bij het afhalen en daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het totale proces van de ontvangst, het inboeken en de opslag van goederen in ons magazijn. Je bent altijd bezig met het verbeteren van de logistieke processen en draagt zorg voor de netheid en orde in het magazijn.

Wij vragen

 • Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar
 • Je bent stressbestendig, nauwkeurig en je weet van aanpakken
 • Je bent bereid om over te werken en op zaterdag inzetbaar indien nodig
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Heftruckcertificaat is een vereiste

 • Wij bieden

  je een open en informele werksfeer met jonge, gedreven collega’s. Wij werken in een klein team met korte lijnen, waardoor je met veel medewerkers in contact staat. Zo proberen we elke dag met elkaar een beetje beter te worden. De werktijden zijn van 08:30 tot 17:15 en op de zaterdag alleen in de ochtenduren. Je ontvangt een marktconform salaris met een vergoeding voor de reiskosten en daarnaast wordt er elke dag een heerlijke lunch verzorgd.

  Solliciteren?

  Is deze functie echt iets voor jou? Stuur dan nu je cv en een motivatiebrief naar robin@homingxl.nl Laat ons weten waarom jij het meest geschikt bent en waarom je graag bij HomingXL wilt werken. Ook voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je een mail sturen naar bijgevoegd adres. Reageer nu en wie weet word jij onze nieuwe collega!