Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Veel gestelde vragen

Wie is HomingXL?

HomingXL staat voor kwaliteit, kennis, service en persoonlijk contact. Door goed te luisteren naar onze klanten worden we elke dag een beetje beter, blijven we groeien en ontwikkelen. In 2006 begonnen als eenmanszaak en nu uitgegroeid tot een online retailer die het verschil maakt.
Lees meer »

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Elke prijs in onze webshop is inclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten worden automatisch voor je berekend in de webshop. Afhankelijk van de grootte van het product en het orderbedrag worden de juiste verzendkosten getoond. Wij hebben producten die met pakketdienst gaan, maar een groot deel van ons assortiment bestaat uit grote producten die met speciaal vervoer worden geleverd. Als je producten in je winkelwagen bekijkt, dan kan je daar de bezorgkosten vinden. Voor een overzicht van de bezorgkosten.
Lees meer »

Wat is de levertijd?

HomingXL levert verschillende producten. Van kleine woon-accessoires tot volledige schuttingen. De levertijd verschilt dus ook per product. Je ziet bij elk product de gemiddelde levertijd staan. 

Kan ik zelf mijn levering inplannen?

Bestellingen die met pakketpost worden geleverd, worden bijna altijd de volgende werkdag verstuurd, deze kan je niet altijd zelf inplannen. Voor grote bestellingen (zoals vlonders, schuttingen, tuinhout-bestellingen etcetera) krijg je -nadat de bestelling compleet bij ons is afgehaald door de transporteur - een uitnodiging om zelf de leverdag in te plannen.

Kan ik ook mijn bestelling afhalen?

Dat is mogelijk. Je kan bij het afronden van je bestelling ook kiezen voor 'afhaal Vianen'. Nadat wij alle producten hebben verzameld, ontvang je van ons een uitnodiging om je bestelling af te halen.
Lees meer »

Kan ik de producten van HomingXL zelf monteren?

Montage van onze producten is vaak heel goed zelf te doen. Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit Doe-het-zelf producten. Lees voordat je met de montage begint de desbetreffende instructie rustig door. Zo krijgt je alvast een indruk waar de bijgeleverde materialen voor bestemd zijn.

Kan ik de producten van HomingXL door jullie laten monteren?

Wij hebben geen eigen montage-team. Voor een aantal producten kan de leverancier ook leveren en plaatsen, zoals betonnenschuttingen. Voor sommige artikelen kennen wij wel bedrijven / ZZP-ers die dit kunnen, maar anders kan je dit vragen op bijvoorbeeld WerkSpot of Marktplaats
Lees meer »