Zwarte deuren bij Homing XL

De woonmagazines staan er vol mee, de nieuwste interieurtrend van 2018 en 2019: zwarte binnendeuren. In onze woning wordt er de laatste jaren steeds meer aandacht gegeven aan binnendeuren.

Voorheen was het zo dat er relatief veel aandacht werd besteed aan de voordeur maar niet aan de binnendeuren. Deze werden vaak standaard wit gelaten. Doorgaans is dat een traditionele witte boarddeur. Beste wel zonde als je bedenkt dat een andere deur je kamer een heel ander karakter geeft. Een deur is in veel kamers van jouw woning een sfeerbepalend element.

Je kunt een deur gebruiken om een mooie overgang te maken, bijvoorbeeld van de hal naar de woonkamer. Dankzij de deuren met glas is het mogelijk om een mooi, transparant element tussen de kamers toe te voegen.

 

Een stijlvolle en tijdloze uitstraling

Een zwarte binnendeur gecombineerd met lichte muren zorgt ervoor dat jouw interieur een strakke industriële uitstraling krijgt. Met onze ruime collectie aan zwarte binnendeuren is er altijd een deur passend bij een woonstijl.

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur. De taatsdeuren zijn erg geliefd en normaliter erg prijzig. De Nero Legno deur serie is prijstechnisch een zeer goed alternatief voor stalen taatsdeuren en zijn direct uit voorraad leverbaar in veel standaard maten. De Nero Legno deuren van het merk Austria worden gekenmerkt door de smalle en massief houten stijlen. Wij hebben het A-merk Austria deuren in ons assortiment. Austria is binnen de deurenwereld een gerenommeerd merk. Of je nu een groot fan bent van de klassieke woonstijl, de gehele woning landelijk wilt inrichten of op zoek bent naar een nieuwe aanwinst, in onze collectie aan zwarte deuren van Austria vind je altijd een model dat aansluit bij jouw gewenste woonstijl. Het is verbluffend eenvoudig om zelf van je huis een thuis te maken.

Zwarte deuren bij HomingXL

Zwarte binnendeuren volledig op maat

Men heeft keuze uit diverse soorten afmetingen. Maatwerk is altijd mogelijk maar kan niet groter zijn dan 93cm en niet hoger dan 231,5cm. Bij een maatwerk deur kun je bij jouw bestelling de maten exact doorgeven!

De binnendeuren van het merk Austria zijn van hoge kwaliteit en hebben een gedegen constructie. De hoge kwaliteit van de materialen en de unieke stijlen worden door Austria op een fantastische wijze met elkaar gecombineerd. De deuren worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo wordt er een uitgebreid assortiment Austria binnendeuren geproduceerd uit FSC gecertificeerd hout en geldt voor alle deuren: 5 jaar garantie. Alle Austria glasdeuren worden voorzien van gelaagd veiligheidsglas, de glazen panelen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Zo kies je de juiste binnendeur in 4 stappen

1. Kies een deur die bij je past

Hout of staal. Budget of luxe. Klassiek, tijdloos, industrieel of modern. Kamerhoog of passend in de bestaande deuropening. Het Austria assortiment biedt altijd een passende oplossing.

Zwarte deuren bij HomingXL
De trend van 2018/2019: zwarte binnendeuren
De trend van 2018/2019: zwarte binnendeuren

Daarnaast kun je ook kiezen uit:
- Glasdeuren (worden gebruikt als deur tussen de woonkamer en de hal)
- Paneeldeuren (typeren zich doordat de deur is opgedeeld in verschillende panelen/vlakken)
- Lijndeuren (hierop zijn horizontale of verticale lijnen aangebracht, welke een deur meer karakter en uitstraling geven)
- Boarddeuren (deze deuren zijn zeer scherp geprijsd en bieden een goedkoper alternatief dan de andere deuren)

Bij binnendeuren heb je onder andere de keuze uit een opdek of een stompe deur. Een opdek deur valt gedeeltelijk op de opdek rand van het kozijn, waardoor deze minder tocht doorlaat. Tevens is de opdek deur gemakkelijker te plaatsen dan een stompe deur.

2. Kies je afwerking

Afhankelijk van het type kun je kiezen uit wit gegronde deuren, zwart gegronde deur, (alpine) wit of zwart voorgelakte deuren of kant-en-klaar afgelakte deuren.

3. Keuze uit vele glassoorten

Volledige doorkijk of getroubleerd. Met of zonder facet voor een klassiekere uitstraling. Byzantijn of halfmat. Sta even stil bij de diverse glasopties.

4. Kies je deurbeslag

De mooiste deurkrukken passend bij iedere stijl hebben wij al voor je geselecteerd. Maar natuurlijk is de combinatie van verschillende stijlen juist ook een bewuste optie. Vergeet daarnaast niet naar de mogelijkheden in (blinde) scharnieren en (magneet) sloten te kijken!

Kom je er nog niet uit, lees dan onze blog zoektocht naar de juiste binnendeur die je verder kan helpen door middel van een handige stappenplan!