Deuren

Deuren

 

Kies jouw stijl

 • Austria deuren

 • Svedex deuren

 • Industriële zwarte deuren

 • Stompe deuren

 • Opdek deuren

 • Afgelakte deuren

 • Glasdeuren

 

Lees meer over...

 • Veelgestelde vragen

 • Austria of Svedex?

 • Doe het zelf

 • Binnendeur met montage

 • De trend van nu: zwarte deuren

Deuren

Deuren kun je op allerlei manieren in jouw woning verwerken en op verschillende manieren inzetten. Bij het uitzoeken van een binnendeur let je onder andere op het type (opdek of stomp), de behandeling (afgelakt of gegrond), de afmetingen en de stijl. Je wilt tenslotte deuren in jouw woning die aansluiten bij de sfeer en stijl van jouw woning. Met het assortiment aan deuren bij HomingXL is er voor iedere woning de geschikte (binnen)deur te vinden.

Deuren kopen?

Een binnendeur is in veel kamers van jouw woning een sfeerbepalend element. Je kunt een deur gebruiken om een mooie overgang te maken, bijvoorbeeld van de hal naar de woonkamer. Dankzij de deuren met glas is het mogelijk om een mooi, transparant element tussen de kamers toe te voegen. Bij HomingXL vind je talloze binnendeuren in verschillende kleuren (wit en zwart ), afmetingen, behandelingen (afgelakt en gegrond) en met of zonder kozijn. De deuren zijn toepasbaar in alle ruimtes in je woning en tevens zijn deze ook te gebruiken als schuifdeur.

Verschillende type deuren

Bij HomingXL hebben we veel verschillende typen deuren. Zo hebben we glasdeuren, welke vaak worden gebruikt als deur tussen de woonkamer en de hal. Tevens hebben we paneeldeuren. Deze deuren typeren zich doordat de deur is opgedeeld in verschillende panelen/vlakken. Daarnaast zijn er lijndeuren. Hierop zijn horizontale of verticale lijnen aangebracht, welke een deur meer karakter en uitstraling geven. Tot slot hebben wij boarddeuren in ons assortiment. Deze deuren zijn zeer scherp geprijsd en bieden een goedkoper alternatief dan de andere deuren.

Brandwerende deuren

Zorg voor extra veiligheid in jouw woning en voorkom dat een kleine woningbrand snel verspreidt. Een brandwerende deur is ideaal om bij een brand voor brandvertraging te zorgen. Zo heeft de brandweer meer tijd om jouw woning te blussen en heb jij meer tijd om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen. De brandwerende deuren zijn er in 2 uitvoeringen, namelijk 30 en 60 minuten brandwerend. Wil je meer weten over onze brandwerende deuren?

Kamerhoge deuren

Op zoek naar een deur die net zo hoog is als de kamer zelf? De kamerhoge deur is verkrijgbaar vanaf een hoogte van 231 centimeter tot 270 centimeter. Ideaal om een hele nieuwe dimensie in jouw woning te creëren. Deze stompe en wit gegronde deuren zijn gemaakt van FSC hout. Wil je meer weten over onze kamerhoge deuren?


Deuren van Austria en Svedex

Austria is binnen de wereld van stijlvolle deuren een zeer bekend merk. De hoge kwaliteit van de materialen en de unieke stijlen worden door Austria op een fantastische wijze met elkaar gecombineerd. Naast de deuren van Austria verkopen wij ook deuren van Svedex. De afgelakte van deuren van Svedex zijn altijd voorzien van de Svedex superlak, waardoor je van een mooie deur bent verzekerd. Ben je benieuwd naar onze Austria of Svedex deuren?

Deuren met freeslijnen

Extra diepte aan het ontwerp van jouw kamers toevoegen? Dan is een deur met freeslijnen een uitstekende keuze. De unieke ontwerpen van deze deuren maken het mogelijk altijd een deur te kiezen die helemaal bij jouw smaak en stijl past. Bekijk hier onze deuren met freeslijnen?

Wil je informatie over de montage van de deuren of tips bij de zoektocht naar de juiste deur? Bekijk onze blogs over onze deuren. Hierin geven we jou tips om de beste deur(en) voor jouw woning te kiezen.