Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deuren

Deuren

 

Kies jouw stijl

 • Industriële deuren

 • Taatsdeuren

 • Kamerhoge deuren

 • Brandwerende deuren

 • Lijndeuren

 • Afgelakte deuren

 • Austria deuren

 • Svedex deuren

 • Bruynzeel deuren

 • Stompe deuren

 • Opdek deuren

 

Lees meer over...

 • Laagste prijsgarantie

 • Veelgestelde vragen

 • Austria of Svedex?

 • Doe het zelf

 • De trend van nu: zwarte deuren

 

Binnendeuren

Deuren kun je op allerlei manieren in je woning verwerken en op verschillende manieren inzetten. Bij het uitzoeken van een binnendeur let je onder andere op het type (opdek of stomp), de behandeling (afgelakt of gegrond), de afmetingen en de stijl. Je wilt tenslotte deuren in jouw woning die aansluiten bij de sfeer en stijl van je woning. Met het assortiment aan deuren bij HomingXL is er voor iedere woning de geschikte binnendeur te vinden.

Binnendeuren kopen?

Een binnendeur is in veel kamers van jouw woning een sfeerbepalend element. Je kunt een deur gebruiken om een mooie overgang te maken, bijvoorbeeld van de hal naar de woonkamer. Dankzij de deuren met glas is het mogelijk om een mooi, transparant element tussen de kamers toe te voegen. Bij HomingXL vind je talloze binnendeuren in verschillende kleuren (wit en zwart ), afmetingen, behandelingen (afgelakt en gegrond) en met of zonder kozijn. De deuren zijn toepasbaar in alle ruimtes in je woning en tevens zijn deze ook te gebruiken als schuifdeur.

Schuifdeur

Schuifdeuren zie je steeds vaker terugkomen in nieuwe woningen. Deze deuren zijn niet alleen heel modern en trendy, maar zijn ook nog eens heel handig in gebruik. Wanneer je een iets kleinere ruimte hebt, is een schuifdeur ideaal. Ook in ruimtes waar een draaideur niet ideaal is, kun je beter een schuifdeur plaatsen. Of je nu op zoek bent naar een basic schuifdeur zonder al te veel poespas of een prachtige industriële schuifdeur die helemaal past bij jouw interieur, je vindt het bij HomingXL.

Binnendeur met glas

Er is nog een deurtype die alleen maar populairder wordt: de glazen deur. Glasdeuren worden vaak gebruikt als deur tussen de woonkamer en de hal. Het geeft een prachtige open gevoel in je huis. De glazen deuren van HomingXL kunnen bestelt worden op standaard maat, maar kunnen ook op maat gemaakt worden, zodat jij altijd kan genieten van een prachtige mooie glazen deur in je huis van HomingXL.

Verschillende type deuren

Bij HomingXL hebben we veel verschillende typen deuren. Zo hebben we paneeldeuren: deze deuren typeren zich doordat de deur is opgedeeld in verschillende panelen/vlakken. Daarnaast zijn er lijndeuren. Hierop zijn horizontale of verticale lijnen aangebracht, welke een deur meer karakter en uitstraling geven. Tot slot hebben wij boarddeuren in ons assortiment. Deze deuren zijn zeer scherp geprijsd en bieden een goedkoper alternatief dan de andere deuren.

Brandwerende deuren

Zorg voor extra veiligheid in jouw woning en voorkom dat een kleine woningbrand snel verspreidt. Een brandwerende deur is ideaal om bij een brand voor brandvertraging te zorgen. Zo heeft de brandweer meer tijd om jouw woning te blussen en heb jij meer tijd om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen. De brandwerende deuren zijn er in twee uitvoeringen, namelijk dertig en zestig minuten brandwerend. Wil je meer weten over onze brandwerende deuren?

Kamerhoge deuren

Op zoek naar een deur die net zo hoog is als de kamer zelf? De kamerhoge deur is verkrijgbaar vanaf een hoogte van 231 centimeter tot 270 centimeter. Ideaal om een hele nieuwe dimensie in je woning te creëren. Deze stompe en wit gegronde deuren zijn gemaakt van FSC hout. Wil je meer weten over onze kamerhoge deuren?

Aluminium deuren

Aluminium deuren met glas zijn helemaal volgens de laatste trend en passen perfect in een modern, industrieel of Scandinavisch interieur. Door de aluminium glasdeuren creëer je een open ruimte in je woning, waardoor het lijkt alsof je woning een stuk groter is.


Deuren van Austria en Svedex

Austria is binnen de wereld van stijlvolle deuren een zeer bekend merk. De hoge kwaliteit van de materialen en de unieke stijlen worden door Austria op een fantastische wijze met elkaar gecombineerd. Naast de deuren van Austria verkopen wij ook deuren van Svedex. De afgelakte van deuren van Svedex zijn altijd voorzien van de Svedex superlak, waardoor je van een mooie deur bent verzekerd. De meest populaire deur van Svedex is de Svedex SL1. Deze deur is natuurlijk ook afgelakt met de speciale Svedex superlak. Ben je benieuwd naar onze Austria of Svedex deuren?

Deuren met freeslijnen

Extra diepte aan het ontwerp van jouw kamers toevoegen? Dan is een deur met freeslijnen een uitstekende keuze. De unieke ontwerpen van deze deuren maken het mogelijk altijd een deur te kiezen die helemaal bij jouw smaak en stijl past. Bekijk hier onze deuren met freeslijnen?

Wil je informatie over de montage van de deuren of tips bij de zoektocht naar de juiste deur? Bekijk onze blogs over onze deuren. Hierin geven we jou tips om de beste deur(en) voor jouw woning te kiezen.