Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Onze Showroom

Word je graag persoonlijk geholpen of wil je ons assortiment in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. Je kunt ons vinden in Vianen, slechts 10 minuten van Utrecht vandaan. Onze showroom heeft ook een eerste verdieping en is helaas nog niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Op de eerste verdieping vind je onder andere: banken, stoelen, fauteuils, kussens, deurbeslag en bedden. Op de begane grond: deuren, vlonderplanken en schuttingen.

Showroom Vianen
Showroom Vianen
Showroom Vianen
Showroom VianenShowroom Vianen
Groot assortiment van schuttingen bij HomingXL
Buitenverlijven bij HomingXL
Tuinproducten bij HomingXLVlonderplanken bij HomingXL Vianen
Hoekbanken en rechte bankstellen in de showroom van HomingXL in Utrecht
Stoere, leren fauteuils bij HomingXL in Vianen
Breed assortiment banken in Vianen, alle kleuren!Showroom VianenOnze showroom in Vianen (Utrecht)

Je kan zonder afspraak zo binnen lopen in onze showroom om onze vlonderplanken, schuttingen, boxsprings, banken en meer te bewonderen. Zeker weten dat we voldoende tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak via ons contactformulier hieronder. Zo zorgen we ervoor dat we genoeg tijd hebben om jou van advies te voorzien.

Kom je jouw bestelling afhalen? Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat, zodat je ook alles in één keer kan meenemen. Zodra wij alle producten voor jou bij elkaar hebben, nemen we contact met je op om het afhalen in te plannen. Op deze manier weet je zeker dat we alles tijdig voor je klaar hebben staan en jij niet lang hoeft te wachten. Afhankelijk van de bestelde producten, kun je jouw bestelling afhalen in Vianen óf in Beusichem (deze locatie is tijdelijk gesloten). Combinatie bestelling kunnen altijd alleen afgehaald worden in Vianen.

Bekijk hier alle openingstijden


Stuartweg 4C
4131 NJ Vianen
Tel: 0183 629 788
info@homingxl.nl

  • *
    *
  • *
  • Inschrijven voor de nieuwsbrief
  • *
    Neem telefonisch contact met mij op