Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Kom je langs in onze showroom voor professioneel advies?

Ontdek onze showroom van 1200m2

Word je graag persoonlijk geholpen, heb je professioneel advies nodig van onze deskundigen, wil je jouw favoriete bank even komen proefzitten of wil je de artikelen die je op het oog hebt graag even in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom! Je kunt ons vinden in Vianen, slechts 10 minuten van Utrecht vandaan.

Op de eerste verdieping vind je onder andere: banken, stoelen, fauteuils, kussens, deurbeslag en boxsprings. Op de begane grond: deuren, vlonderplanken en schuttingen.

Wil je zeker weten of je de goede kleur van bijvoorbeeld je bank of vlonderplank bestelt en heb je geen tijd om langs te komen in onze showroom? Vraag dan een kleurstaal aan! Op de productpagina van jouw favoriete product heb je de mogelijkheid om een kleurstaal aanvraag te doen.

Showroombezoek op afspraak

Onze experts blijven je graag deskundig advies geven. Wij snappen dat het soms lastig is om iets te kopen zonder het te zien. Om je die ruimte te geven, is onze showroom daarom nu (tijdelijk) alleen op afspraak geopend.

Maak nu een afspraak wanneer het jou uitkomt!

Waarom vragen wij je telefoonnummer?

Wij bellen je van te voren graag even op voor een gezondheidscheck zodat we je veilig en goed kunnen helpen. Ook proberen we de risico's m.b.t. COVID-19 te bespreken.

We gaan er vanuit dat je tijdens het bezoek aan onze showroom geen van de volgende gezondheidsklachten hebt: last van koorts, last van hoesten en/of keelpijn, last van overige verkoudheidsklachten.

LET OP: Het is niet mogelijk om direct je spullen mee te nemen!

Maak een afspraak

Showroom Vianen
Showroom Vianen
Showroom Vianen
Showroom VianenShowroom Vianen
Groot assortiment van schuttingen bij HomingXL
Buitenverlijven bij HomingXL
Tuinproducten bij HomingXLVlonderplanken bij HomingXL Vianen
Hoekbanken en rechte bankstellen in de showroom van HomingXL in Utrecht

Onze showroom heeft ook een eerste verdieping en is helaas nog niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.