Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Betaalbare schuttingen in Nieuwegein

Een schutting als tuinafscheiding plaatsen brengt vele mogelijkheden met zich mee. Tuinschermen zijn onmisbaar en geeft anderzijds ook voldoende privacy in de tuin. Het is verstandig om samen met je buren te overleggen of je samen een schutting kunt aanschaffen. Dit kan onenigheid voorkomen met de buren, maar ook kostenbesparend zijn.
Meer weten hierover? Lees dan onze blog 10 tips om samen met de buren een schutting te plaatsen.

Schutting Nieuwegein | Op onze uitgebreide website vind je verschillende soorten schuttingdelen met talloze opties. Je hebt keuze uit tuinschermen van composiet, hout en aluminium. Daarnaast zou je ook nog kunnen kiezen voor natuurschermen of trellis/draadschermen voor de perfecte tuinafscheiding.

Snel en eenvoudig jouw schutting bestellen

Bij ons kun je gemakkelijk online je product kopen, we bezorgen in heel Nederland en ook in België. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd bij een bestelling vanaf € 1.200,-. Hoe meer je bij ons besteld hoe lager de verzendkosten zijn. Heb je een bestelling onder de € 1.200,- en wil je helemaal geen verzendkosten betalen? Kies dan voor onze afhaalservice, geheel gratis en geen bijkomende kosten. Je kunt dan wanneer het jou uitkomt jouw bestelling afhalen! Onze afhaallocatie is centraal gelegen te Vianen (Utrecht). Naast onze afhaallocatie hebben we ook onze nieuwe showroom in Vianen. Hier kun je terecht voor advies en om jouw gewenste schutting te bekijken en/of te vergelijken.

Composiet schutting Nieuwegein

Composiet kun je zien als materiaal dat tussen (hard)hout en kunststof zit. Composiet wordt ook wel WPC (wood plastic composite) of HKC (hout kunststof composiet) genoemd. Een composiet tuinscherm heeft als grootste voordeel dat het erg onderhoudsvriendelijk is. Kies je voor een composiet schutting Nieuwegein, dan kies je in ieder geval voor gemak. Deze tuinschermen worden kant-en-klaar geleverd en dienen alleen nog afgemonteerd te worden. Je hebt keuze uit diverse uitvoeringen, namelijk:

  • Zelfbouwschermen (Met onze Mix&Match serie kun je zelf je eigen schutting samenstellen)
  • Rechte schermen (De meest gekozen uitvoering zijn de rechte schermen en zorgen voor meer privacy in je tuin)
  • Schuine schermen (Naast rechte schermen is er ook een breed aanbod in schuine schermen)
Onze composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in dertien series, tien kleuren en diverse afmetingen! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lage schutting van 90 cm hoog of juist voor een extra hoge schutting van 200cm hoog.

Houten schutting Nieuwegein

De bekendste tuinschermen zijn de houten schuttingen. De perfecte houten schutting haal je bij HomingXL, van top kwaliteit en snel thuis bezorgd. Je kunt kiezen uit dichte schermen, louvre schermen, planken schermen en shutter schermen. Deze type schermen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, materialen en houtsoorten. Daarnaast is er keuze uit 32 series, diverse kleuren en afmetingen. Er zijn ook extra hoge houten schuttingen verkrijgbaar tot wel 234 cm. Met een houten schutting creëer je een natuurlijke sfeer in je tuin. Bij de keuze voor een houten schutting kun je kiezen uit hardhout en zachthout (naaldhout). Het grote voordeel van een schutting van hardhout is de levensduur van 25 jaar. Veel van deze hardhouten schuttingen hebben een FSC keurmerk. Dit betekent dat het hardhout, welke wordt gebruikt voor het tuinscherm, uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is.

Aluminium schutting voor de huizen in Nieuwegein

Deze zelfbouw schermen bestaan uit aluminium lamellen. Je kunt de schermen ook helemaal zelf samenstellen door aluminium en composiet lamellen te combineren.

Natuurschermen in Nieuwegein

Bij ons vind je natuurschermen van verschillende materialen zoals wilgen, riet, bamboe en heide. Je kan kiezen voor natuurschermen op rol, maar ook een kant en klare natuurschutting. De levensduur van de natuurschermen zijn gemiddeld 5-8 jaar.

Trellis/Draadschermen in Nieuwegein

Een trellis scherm bij HomingXL is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rechte en toog trellis schermen. Wil je toch meer privacy in je tuin? Tip: Gebruik dan klimplanten!

X