Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Trellis / Draadschuttingen

Een ruim aanbod van houten trellis schermen en draadmatten vind je bij HomingXL. Een trellis scherm is er in verschillende uitvoeringen, zoals rechte en toog trellis schermen. Het trellis tuinscherm wordt vaak toegepast in de tuin als onderbreking in de schutting. Al dan niet voorzien van bijvoorbeeld klimplanten zorgt een trellis scherm voor kleur in de tuin. Bij HomingXL koop je houten trellis schermen en draadmatten eenvoudig online tegen de scherpste prijzen. Vind je het lastig om een keuze te maken via onze website, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Vianen (Utrecht). Onze tuin experts staan hier voor je klaar om advies te geven.

Wil je meer informatie over:

15 resultaten

15 resultaten

Het aanbod in trellis schermen bij HomingXL

Bij HomingXL vind je trellis tuinschermen van de merken Plus Danmark, Elephant en Garpro. Kies je voor een trellis scherm van hout of met houten kader, dan kan je kiezen voor een (geïmpregneerd) naaldhout of een hardhouten variant. De hardhouten trellis kan je uiteraard nog afwerken met een hardhout olie. De trellis van Plus Danmark in hout zijn of geïmpregneerd of reeds afgelakt in het zwart. Daarnaast heeft HomingXL ook draadmatten en draadschermen in diverse afmetingen. Het verschil tussen een draadmat en draadscherm, is dat een draadscherm is voorzien van kader om het gaas. Dit kader kan van geïmpregneerd hout, hardhout of gegalvaniseerd staal zijn. Een draadmat heeft geen kader. Tevens hebben wij draadschermen met een aluminium en metaal kader.

Het plaatsen van een trellis scherm

Voor het monteren van een houten trellis scherm maak je gebruik van bijpassend bevestigingsmateriaal. De meeste schermen of matten worden gemonteerd aan een tuinpaal van 7 x 7 cm. Kies een tuinpaal die wat betreft lengte past bij jouw situatie. Bij een trellis van 180 cm hoog kan je bijvoorbeeld het beste een tuinpaal van minimaal 270 cm pakken, zodat deze voor 1/3 de grond in kan. De tuinpaal monteer je bij voorkeur met beton in de grond, zodat deze stevig vaststaat. Een andere optie is met een paalhouder. Alle toebehoren voor trellis schermen vind je in onze webshop en worden snel geleverd, zodat je direct met de houten trellis aan de slag kan.