Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
+ + + + +

Tuinafscheiding

Tuinafscheidingen

8.3
★★★★★
☆☆☆☆☆

Bij het kiezen van je tuinafscheiding zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Zo kan je kiezen uit vele materialen, kleuren, afmetingen en merken. Bij HomingXL heb je de keuze uit de volgende tuinafscheiding materialen:

Wanneer je jouw tuinafscheiding tussen jouw tuin en die van je buren wilt plaatsen, dan is het aan te raden om hier met je buren over te praten. Wellicht kunnen jullie namelijk samen de tuinschermen kiezen, waarna je de kosten kunt delen. Hierdoor kan je al snel geld besparen, wat je zou kunnen investeren in een meer duurzame schutting. Onze composiet en aluminium tuinschermen lenen zich hier perfect voor.

 

Tuinafscheiding plaatsen

Wanneer je een tuinafscheiding gaat plaatsen met kant-en-klare tuinschermen, dien je met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het handig om deze klus met minimaal twee personen aan te pakken. Daarnaast moet je van te voren goed berekenen hoeveel palen en tuinschermen er nodig zijn. Hierbij is het handig om op papier een tekening te maken met de maatvoering. Voor het plaatsen van de tuinafscheiding, hebben wij een uitgebreide instructie gemaakt. Hier kan je exact lezen welke stappen je moet doorlopen om jouw tuinafscheiding te plaatsen.

Tuinafscheiding kopen

Bij het kopen van een tuinafscheiding dien je te kiezen uit verschillende materialen. Wanneer je het niet erg vindt om onderhoud aan je tuinafscheiding uit te voeren, dan kan je kiezen voor een houten tuinafscheiding. Voordeel hiervan is dat het een natuurlijke uitstraling heeft en het qua prijs, zeker de zachthout tuinschermen, niet te duur is. Heb je liever een tuinafscheiding waar je weinig naar hoeft om te kijken, ga dan voor een composiet of aluminium schutting. Deze zijn over het algemeen duurder dan een (zacht)houten schutting, echter vergen ze nauwelijks onderhoud en gaan ze langer mee. Een betonnen schutting geeft je tuin een robuust uiterlijk en veel privacy, echter zijn deze tuinafscheidingen lastig om zelf te plaatsen. Hiervoor zou je bijvoorbeeld een hovenier kunnen inschakelen wat wel extra kosten met zich meebrengt.

elephant
plus
homingxl
duowood
c-wood
garpro