Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Laminaat traprenovatie

Laminaat wordt veel toegepast bij het renoveren van een trap. Het kunststof materiaal is gemakkelijk op maat te maken en heeft een uiterlijk wat moeilijk te onderscheiden is van hout. De trap renoveren met laminaat biedt stevigheid, zorgt voor stabiliteit en is bovendien duurzaam. Je kunt laminaat traptreden en stootborden in verschillende kleuren en van verschillende merken krijgen. Bovendien zijn deze gemakkelijk zelf te plaatsen. Met een laminaat traprenovatie heb je snel en gemakkelijk een mooi resultaat. Daarnaast ben je bij HomingXL van de laagste prijs en een snelle levering verzekerd. Je kan dus al snel aan de slag met jouw traprenovatie met laminaat.

Wil je meer informatie over:

28 resultaten
  1. 1
  2. 2

28 resultaten
  1. 1
  2. 2

Het gemak van laminaat traprenovatie

Met laminaat traprenovatie heb je binnen een aantal eenvoudige stappen een compleet nieuwe trapbekleding. Wij hebben overzettreden van laminaat in verschillende kleuren, met of zonder houtnerf dessin, om jouw trap geheel naar eigen smaak te vernieuwen. De Laminaat traptreden zijn gemakkelijk schoon te maken en je hoeft de trap na renovatie uiteraard niet te lakken, schuren of te verven. Voor een dichte trap zijn er stootborden te krijgen in dezelfde dessins en kleuren als de overzettreden, zo kun je de trap geheel in dezelfde kleur bekleden. Omdat de stootborden los te verkrijgen zijn, kun je bij de stootborden bijvoorbeeld voor wit kiezen en de traptreden van een kleur voorzien. Dit geeft een mooi luchtig effect. Wil je meer inspiratie opdoen voor het bekleden van jouw trap? Kijk dan eens op ons Pinterest board.

Montage van laminaat traprenovatie

De laminaat overzettreden stellen je in staat zelf je trap te renoveren. Een traprenovatie lijkt een grote klus, maar binnen een dag heb je een trap met een compleet nieuwe look. Meet met de trapspin het formaat van uw huidige traptreden op en zaag met deze mal de nieuwe traptreden uit. Wanneer er een draai in de trap zit maak je gebruik van de grotere overzettreden van 130 cm bij 38 cm. Voor de rechte stukken kun je de treden van 100 cm bij 30 cm gebruiken. De op maat gemaakte traptreden worden bevestigd met montagelijm. Bekijk het instructiefilmpje over de montage van laminaat traprenovatie om te zien hoe gemakkelijk het is.