Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Tuinhekken en poorten

Tuinhekken en poorten

 

Kies jouw stijl

  • Hardhouten hekpoorten

  • Witte
    hekpoorten

  • Antraciet/zwarte hekpoorten

  • Dubbele poorten hardhout

  • Elektrische poorten

 

Tuinhek

Ben je op zoek naar een tuinhek of tuinpoort van hout of van composiet, dan vind je bij HomingXL een enorm aanbod. Het assortiment tuinhekken en uiteraard de bijbehorende accessoires, zoals tuinpalen en bevestigingsmateriaal, zorgen ervoor dat jij altijd een tuinhek vindt dat past bij jouw tuin en smaak. HomingXL levert tuinhekken en tuinpoorten van de merken Elephant, Garpro en Plus Danmark. Voor het maken van een tuinafscheiding zijn tuinhekken onmisbaar in deze klus. Op onze website bestel je gemakkelijk jouw tuinhek en accessoires, welke wij vervolgens snel bij je thuis komen afleveren. Wil je de tuinhekken eerst even zien? Kom dan naar onze showroom in Vianen (Utrecht). Hier staan onze tuin experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Variaties in Tuinhekken en Tuinpoorten

HomingXL heeft naast houten tuinhekken en poorten ook een assortiment van composiet tuinhekken. Deze tuinhekken zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Je hoeft deze in tegenstelling tot een houten tuinhek of tuinpoort niet van olie of beits te voorzien. Alleen af en toe schoonmaken en verder niets. Naast de tuinhekken en poorten kan je bij HomingXL ook je rolborder of een schapenhek (ook wel stakettenhek genoemd) van kastanje hout bestellen. Om deze hekken en bijhorende palen te monteren bestel je gemakkelijk de bijbehorende artikelen mee via de website.

Tuinhekken en Tuinpoorten plaatsen

Om een tuinhek te monteren plaats je eerst de eindpaal in de grond (met behulp van een grondboor en een paalhamer). De tweede paal plaats je 180 cm verder, tenminste wanneer je tuinhek 180 cm lang is. Op deze manier past het tuinhek precies tussen de tuinpalen. Zet het tuinhek vast met bijvoorbeeld bevestigingshoekjes. Nadat je alle tuinhekken op deze wijze hebt geplaatst, kan je de tuinpoort plaatsen. Deze monteer je door 2 palen te plaatsen in de grond. Monteer het hang en sluitwerk op de poort en de palen en de klus is klaar. Zorg ervoor dat alle palen gelijk zijn wat betreft hoogte en dat ze ook verticaal mooi waterpas worden gezet. Dit zorgt voor een strakke en mooi tuinafscheiding.