Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet totaalpakketten

 

Lees meer over...

 • Wat is
  composiet?

 • Welke types planken
  zijn er?

 • Composiet vlonder
  bouwen

 • Composiet vlonder
  onderhouden

 • Wat heb ik
  nodig?

Composiet vlonder totaalpakketten

Wij maken wij het je graag gemakkelijk. Daarom hebben wij de composiet vlonderplanken totaalpakketten. Deze totaalpakketten bevatten composiet vlonderplanken, onderbalken, clips en schroeven voor 1m² composiet terras. Composiet wordt ook wel eens WPC genoemd. Je kan bij het bestellen aangeven hoeveel m² je nodig hebt en vervolgens wordt er berekend hoeveel composiet vlonderplanken, onderbalken, clips en schroeven je dan nodig hebt. Om jouw composiet (ook bekend als hout kunststof composiet, HKC) terras compleet te maken, kan je bij het composiet vlonderplanken totaalpakket nog een worteldoek, randafwerkingen, granulaattegels, vlonderverlichting en composietreiniger bestellen. Met deze aanvullende artikelen kan je het perfecte composiet vlonderterras compleet bouwen.

Wil je meer informatie over:

37 resultaten
 1. 1
 2. 2

37 resultaten
 1. 1
 2. 2

De voordelen van een compleet composiet vlonderplanken pakket

Met een all-in composiet vlonderplanken pakket koop je alles direct bij elkaar. Zo hoef je niet door de webshop te klikken op zoek naar de composiet vlonderplanken, onderbalken, clips en schroeven, maar krijg je alle producten in één all-in composiet vlonderplanken pakket. Naast het gemak waarmee je dit kan bestellen, scheelt het jou als consument ook in prijs. Wanneer je onze composiet vlonderplanken totaalpakketten bestelt, ontvang je namelijk 10% bestelvoordeel ten opzichte van de losse composiet vlonderplanken en accessoires! Deze 10% korting is al in de prijs van de composiet totaalpakketten door berekent. De composiet vlonderplanken all-in pakketten zijn bij ons ook nog eens scherp geprijsd. Je bestelt namelijk altijd met de laagste prijsgarantie, waardoor je nooit te veel betaalt voor je vlonder pakket. De composiet all-in pakketten bevatten ook voldoende materialen, waardoor je achteraf geen extra onderbalken of planken hoeft te kopen. Kortom, met een composiet vlonderplanken totaalpakket ben je snel en goedkoop klaar!

Aanbod in composiet vlonderplanken totaalpakketten

Wij hebben het grootste assortiment in composiet vlonderplanken van Europa. Hierdoor kunnen wij ook de meeste composiet vlonderplanken totaalpakketten samenstellen. Je vindt bij ons dan ook een ruim aanbod in deze composiet totaalpakketten. Kies uit holle vlonderplanken, massieve vlonderplanken en semi-massieve vlonderplanken. Tevens kan je de composiet vlonderplanken kiezen op kleur, op de structuur van de oppervlakte, op lengte, op breedte of op dikte. Het aanbod in composiet vlonderplanken totaalpakketten is dus erg groot. Als je er online niet uit komt, dan kan je altijd onze showroom bezoeken, waar onze product specialisten jou kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Je kunt ook al onze vlonderplanken bekijken.