Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deur en Kozijn set

Binnendeuren met montage

Met de Elephant kant-en-klare binnendeur met kozijn combinaties, komt er een einde aan de montage van losse onderdelen bij het plaatsen van deuren en kozijnen. De Elephant kant-en-klare binnendeur met kozijn combinatie bestaat uit een voorgemonteerd houten kozijn compleet met een perfect afgehangen stompe binnendeur. Het enige dat jij moet doen is het kozijn in de wand plaatsen en de slotkast en deurbeslag monteren. Het infrezen van of uithakken van scharnieren en sluitplaten is verleden tijd. En het afhangen van de deur is reeds in de fabriek gedaan. Dat scheelt een hoop tijd en ergernis! Wil je waarschijnlijk toch een binnendeur kopen zonder deur en kozijn set? Navigeer dan naar de binnendeuren pagina.

Wil je meer informatie over:

12 resultaten

12 resultaten

Brandvertragende binnendeuren met kozijnen

De combinatie set binnendeur met kozijn van Elephant is niet alleen gemakkelijk te verwerken tijdens jouw verbouwings- of bouwproject. Je kunt er ook nog eens vanuit gaan dat zij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Er zijn combinatie sets binnendeur met Kozijn van Elephant die 30 of 60 minuten brandvertragend zijn en voldoen aan de Nederlandse en Europese veiligheidsnorm. Afhankelijk van het soort deur dat je kiest is het materiaal van je kozijn. De standaard deuren worden geleverd met kozijnen van FSC gevingerlast naaldhout, de brandvertragende deuren worden geleverd met een kozijn van FSC hardhout.

Toepasbaarheid van een kant en klare binnendeur met kozijn

De kant-en-klare binnendeur met kozijn combinatiesets zijn ideaal voor renovatie of nieuwbouw. Zij zijn onder andere te gebruiken als inmetselkozijn en ter vervanging van oude (stalen) kozijnen met opdekdeuren. Daarnaast is de binnendeur met kozijn gemakkelijk te plaatsen in metalstud wanden en in wanden met een houten regelwerk.

Afwerking van de Elephant deur- kozijncombinatie

De afwerking van de binnendeur met kozijn combinaties is vanuit de fabriek wit gegrond met watergedragen verf. Dit houdt in dat de deuren na plaatsing in elke gewenste kleur overschilderbaar zijn. Ook heeft de binnendeur met kozijn strakke hang- en sluitnaden van 2 mm en is voorzien van een gezette sluitplaat en een Nemef 1200 slotgat boring. De deuren zijn exclusief sloten en deurbeslag.