Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Kozijnen en lijstwerk

Binnendeuren met montage

In veel huizen vind je standaard aluminium kozijnen, maar wist je dat je jouw huis in een handomdraai een luxere uitstraling kunt geven? Met onze sfeervolle hardhouten deurkozijnen van Austria en Elephant, vervang je jouw aluminium deurkozijnen. Dit kan gewoon zonder breekwerk en met behoud van dezelfde deurbreedte. De deurkozijnen zijn gemaakt van voorbehandeld naaldhout en zijn na het plaatsen gemakkelijk aan te passen door ze in iedere gewenste kleur af te lakken. ga jij voor een van de populaire Austria Nero Legno deuren, dan kun je het beste gaan voor een zwart kozijn. Voor alle overige deuren zijn wit kozijnen het beste. Ook vind je op deze pagina deurlijsten en plinten, om jouw binnendeur een nog luxere uitstraling te geven. Toch niet op zoek naar deurkozijnen? Ga dan weer terug naar ons assortiment binnendeuren.

Wil je meer informatie over:

27 resultaten
  1. 1
  2. 2

27 resultaten
  1. 1
  2. 2

Waarom houten deurkozijnen kopen?

Een houten deurkozijn heeft een warme en luxere uitstraling, maar er zijn nog veel meer redenen te noemen waarom je overweegt houten deurkozijnen te kopen. Hout is isolerend. Houten kozijnen hebben goede isolerende eigenschappen en voorkomen onnodig warmte verlies. Hout is sterk. Houten deurkozijnen hebben een grote sterkte bij een relatief laag eigen gewicht. Hout is veilig. Hout in kozijnen en deuren heeft een hoge brandveiligheid. Anders dan je in eerste instantie zou denken misschien. Maar door het lage warmtegeleidend vermogen en de verkoling van het oppervlak wordt een eventuele brand vertraagd. Daarnaast komen er bij verbranding van hout nauwelijks schadelijke rookgassen vrij waardoor grote risico’s voor bewoners uitblijven. Hout is te onderhouden. Houten deurkozijnen zijn relatief gemakkelijk in elke gewenste kleur over te schilderen. Door af en toe eens de deurkozijnen opnieuw te schilderen frist je hele huis op. Ook zijn eventuele beschadigingen door stoten of krassen makkelijk bij te tippen. Bij HomingXL kun je deurkozijnen kopen die gemakkelijk zelf te plaatsen zijn ter vervanging van oude aluminium kozijnen.

Gemakkelijk te monteren, geen breekwerk

Je vervangt de bestaande deurkozijnen in een handomdraai met de deurkozijnen van Austria Basic, RenoV8 Ecosy of RenoV8 Nero. Deze deurkozijnen passen binnen de bestaande muuropening, met behoud van dezelfde deurbreedte. Het deurkozijn wordt geleverd in een bouwpakket. Zonder moeite en zonder breekwerk monteer je jouw nieuwe houten deurkozijnen voor een totale make-over van jouw woning. De Renov8 kozijnen hebben een luxere uitstraling dan de Basic kozijnen. Daarnaast is de architraaf voorzien van een MDF toplaag. De RenoV8 Nero is een kozijn specifiek gemaakt voor de Austria Nero Legno deuren.

Verschillende soorten deurkozijnen

De deurkozijnen van Austria zijn verkrijgbaar met en zonder bovenlicht en geschikt voor stompe deuren. Het kozijn met bovenlicht is ook nog eens geschikt voor kamerhoge deuren. Het kalfdeel waarmee normaal het raampje op zijn plek wordt gehouden is dan niet nodig.

Afwerking met deurlijsten en plinten

Met een deurlijst geef je je deur net wat meer karakter mee. Met deurlijsten en/of plinten maak je je klus helemaal af. Hiermee zorg je voor een fraaie omlijsting van jouw nieuwe binnendeuren. De deuren in je huis zullen een extra luxe uitstraling krijgen door deze omlijsting. Deze kun je weer aan de stijl van je woning aanpassen: van klassiek tot modern. De lijsten en plinten zijn er zowel in het wit (afgelakt en gegrond) en in het zwart (gegrond). De lijsten en plinten zijn in iedere kleur overschilderbaar. Voor de Austria Nero Legno zijn er speciale zwarte deurlijsten.