Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurkozijnen

Binnendeuren met montage

In veel huizen vind je standaard aluminium kozijnen, maar wist je dat je jouw huis in een handomdraai een luxere uitstraling kunt geven? Met onze deurkozijnen van Austria, vervang je jouw aluminium deurkozijnen. Dit kan gewoon zonder breekwerk en met behoud van dezelfde deurbreedte. De deurkozijnen zijn gemaakt van voorbehandeld naaldhout en zijn na het plaatsen gemakkelijk aan te passen door ze in iedere gewenste kleur af te lakken.

Wil je meer informatie over:

51 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

51 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom houten deurkozijnen kopen?

Een houten deurkozijn heeft een warme en luxere uitstraling, maar er zijn nog veel meer redenen te noemen waarom u overweegt houten deurkozijnen te kopen. Hout is isolerend. Houten kozijnen hebben goede isolerende eigenschappen en voorkomen onnodig warmte verlies. Hout is sterk. Houten deurkozijnen hebben een grote sterkte bij een relatief laag eigen gewicht. Hout is veilig. Hout in kozijnen en deuren heeft een hoge brandveiligheid. Anders dan je in eerste instantie zou denken misschien. Maar door het lage warmtegeleidend vermogen en de verkoling van het oppervlak wordt een eventuele brand vertraagd. Daarnaast komen er bij verbranding van hout nauwelijks schadelijke rookgassen vrij waardoor grote risico’s voor bewoners uitblijven. Hout is te onderhouden. Houten deurkozijnen zijn relatief gemakkelijk in elke gewenste kleur over te schilderen. Door af en toe eens de deurkozijnen opnieuw te schilderen frist je hele huis op. Ook zijn eventuele beschadigingen door stoten of krassen makkelijk bij te tippen. Bij HomingXL kun je deurkozijnen kopen die gemakkelijk zelf te plaatsen zijn ter vervanging van oude aluminium kozijnen.

Gemakkelijk te monteren, geen breekwerk

Je vervangt de bestaande deurkozijnen in een handomdraai met de deurkozijnen van Austria Basic. Het Basic deurkozijn past het binnen de bestaande muuropening, met behoud van dezelfde deurbreedte. Het deurkozijn wordt geleverd in een bouwpakket. Zonder moeite en zonder breekwerk monteer je jouw nieuwe houten deurkozijnen voor een totale make-over van jouw woning.

Verschillende soorten deurkozijnen

De deurkozijnen van Austria Basic zijn verkrijgbaar met en zonder bovenlicht en geschikt voor stompe deuren. Het kozijn met bovenlicht is ook nog eens geschikt voor kamerhoge deuren. Het kalfdeel waarmee normaal het raampje op zijn plek wordt gehouden is dan niet nodig.