Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Austria Nero Legno Deuren

Industrieel is de trend van het moment. In de meubels, lampen en vloeren zie je deze trend overal terugkomen. Het deuren merk Austria heeft dit door vertaald naar een nieuwe serie met zwarte deuren genaamd, Nero Legno. De deuren uit deze Austria Nero Legno serie zijn allemaal zwart gegronde houten deuren en hebben een industriële look. Het hout wat voor de deuren is gebruikt heeft allemaal het FSC keurmerk. Deze Nero Legno zwarte deuren zijn een goed alternatief voor de vergelijkbare stalen deuren. Wil je meer weten over deze deuren, bijvoorbeeld over de specificaties ervan, kijk dan onderaan deze pagina voor meer informatie over de Nero Legno deuren. Wil je toch nog even kijken bij alle binnendeuren? Ga dan weer terug naar de hoofdcategorie.

15 resultaten

15 resultaten

Specificaties van de Austria Nero Legno deuren

De zwart gespoten deuren uit de Nero Legno serie worden door de extra slanke stijlen van 8 cm, dorpels van 8 cm breed en lijnen gekenmerkt. Vanwege de ranke profilering zijn de zwarte deuren uitsluitend in een stompe versie beschikbaar. De vaste roedes op de Nero Legno deuren zijn 3 cm breed. De serie herbergt zes deuren; drie glasdeuren en drie paneeldeuren. Het glas bij de Asti, Brescia en Chiari deuren is 6 mm gelaagd blank veiligheidsglas. Dit glas wordt in de fabriek gemonteerd en wordt opgesloten in de stijlen, dorpels en roedeverdeling. Hierdoor hebben deze deuren geen glaslatten.

De Nero Legno deuren worden met een zwarte grondverf (RAL9005) voorbewerkt. Wanneer je de deuren verder gaat bewerken, lees dan wel even de verwerkingsvoorschriften door. Deze kan je vinden op de diverse productpagina’s onder het kopje downloads. De Nero Legno deuren worden tevens voorzien van een slotgat/voorplaatboring. Wil je al een mooi deurbeslag bij de Nero Legno deuren bestellen, bekijk dan ons industriële deurbeslag behorend bij de deuren. Tot slot kan je de Nero Legno deuren ook op maat laten maken, wanneer jouw situatie daarom vraagt. Dit kan je aangeven bij de gewenste deur of neem hiervoor contact met ons op. Onze productspecialisten zitten klaar om jouw te helpen met je keuze. De Nero Legno deuren koop je bij HomingXL tegen de laagste prijs.

Nero Legno deuren op maat

Heb je een afwijkende maat nodig, dan kunnen wij de Nero Legno deuren op maat laten maken. Je kan dit eenvoudig aangeven door bij het product aan te geven welke maat je nodig hebt. Houd wel rekening met een langere levertijd. Tevens is het bij een op maat gemaakte Nero Legno deur niet mogelijk om de deur retour te sturen. Zorg er dus voor dat je de juiste maten door geeft.