Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Lariks Douglas Schuttingen

Wil je een schutting plaatsen welke lang mee gaat en niet duur is, dan kun je het beste kiezen voor een Douglas schutting. Het Douglashout uit ons assortiment kenmerkt zich door de lage prijs. Bij een Douglas schutting wil je zekerheid over de kwaliteit van het materiaal, daarom vind je in ons assortiment veelal FSC-gecertificeerd Douglashout met een levensduur van 10 – 15 jaar. De meeste schutting onderdelen uit ons assortiment zijn onbehandeld, maar je kunt ook voor een geïmpregneerde variant kiezen. Zo plaats je altijd een Douglas schutting die helemaal voldoet aan jouw wensen met betrekking tot uitstraling en mooi bij de rest van jouw tuin aansluit. Bij HomingXL vind je alles voor het plaatsen van jouw schutting. Als je vandaag bestelt, ontvang jij jouw nieuwe schutting onderdelen al binnen enkele dagen in huis.

Wil je meer informatie over:

7 resultaten

7 resultaten

Het plaatsen van een Douglas schutting

Een schutting van Douglashout is stevig en biedt goede bescherming rondom jouw tuin. Wij raden dan ook aan om bij de bouw van een schutting gebruik te maken van Douglas hout. Bij deze houtsoort ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding vergeleken met andere houtsoorten. Daarbij kun je alle kanten op wat betreft het kleuren van Douglas hout. Schuttingen van deze houtsoort kunnen met behulp van Douglasverf worden gekleurd. Binnen ons assortiment zijn talloze kleuren Douglasverf beschikbaar. Daarbij is het raadzaam om beits te gebruiken om de levensduur en de kwaliteit van het hout te versterken.

De duurzaamheid van Douglashout

Douglashout wordt steeds populairder in Nederland en deze houtsoort wordt veel gebruikt bij het plaatsen van een schutting. Het materiaal is afkomstig van de Douglasspar, welke uitsluitend in West-Europa groeit. Douglashout valt onder duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat het materiaal 10 tot 15 jaar meegaat, en dat je gedurende deze jaren verzekerd bent van een prachtige Douglas schutting. Bestel direct de schuttingdelen uit ons assortiment of kom langs in onze showroom om onze Douglas schuttingen te bekijken.