Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Douglas Lariks Deuren | Tuindeuren

Tuindeuren kies je in de stijl van de schutting. Onze Lariks Douglas deuren worden voornamelijk gebruikt als tuindeur en zijn niet alleen bij Douglas schuttingen geschikt. De Lariks Douglas deuren staan ook mooi bij een betonnen schutting. De Douglas tuindeuren zijn fijn gezaagd en het hout is op natuurlijke wijze gedroogd. De Lariks Douglas deuren zijn er in twee breedtes, namelijk 90 cm en 100 cm. Ook bij de hoogte kan je kiezen uit twee maten, te weten 180 cm en 200 cm. Afhankelijk van de hoogte van jouw schutting, kan je kiezen voor de Lariks Douglas tuindeur van 180 cm of 200 cm.

Wil je meer informatie over:

4 resultaten

4 resultaten

De eigenschappen van Douglas deuren

Lariks Douglas hout is van de Douglasspar afkomstig. Van origine komt de houtsoort uit Amerika waar deze “Oregeon Pine” wordt genoemd. Het hout is afkomstig van deze boom is kwalitatief hoogwaardig en levert duurzaam constructiehout op. Het hout is toepasbaar in allerlei constructies. Naast de Lariks Douglas deuren, kan je denken aan schuttingen, planken, veranda’s, vlonderplanken en overkappingen. Ben je niet alleen benieuwd naar de Lariks Douglas deuren, maar naar ons complete assortiment, dan kan je dit hier bekijken.

Lariks Douglashout heeft verder een lichte geelrode kleur, welke op den duur door licht en lucht invloeden verkleurt tot een oranjebruine kleur. Hiermee krijgt het hout een warme uitstraling. Een Lariks Douglas schutting, aangevuld met een Lariks Douglas deur geeft jouw tuin dus een warme uitstraling. Je kan een Lariks Douglas tuindeur gemakkelijk bewerken met verf of beits, om deze een andere kleur te geven. Handig om bij de Lariks Douglas deuren te bestellen zijn het hang- en sluitwerk en een beslagset. Hiermee maak je jouw tuindeur compleet en is deze, na het monteren ervan, direct klaar voor gebruik. Mocht je er online niet uitkomen, dan staan onze product specialisten je graag te woord.