Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

DuoWood

DuoWood is leverancier in composiet tuinartikelen. Onder deze composiet tuinproducten bevinden zich verschillende productcategorieën, zoals:

De door DuoWood gebruikte grondstoffen voor het maken van deze composiet producten zijn 100% recyclebaar en milieuvriendelijk. De gebruikte houtvezels zijn onder andere van bamboe. Wist u dat bamboe één van de snelst groeiende plantensoorten is? Het kunststof component in DuoWood artikelen is HDPE (High Density Polyethylene). Dit zorgt voor een zeer homogeen en dus stabiel product. Doordat de kunststof korrels al op kleur zijn, garandeert DuoWood een hoge kleurvastheid. De kleuren die DuoWood levert zijn Havana (een bankirai/bruine kleur voor een natuurlijke hout uitstraling), Lava (een donkere/antraciet kleur welke een strakke en moderne look geeft) en Rivièra (een wit/grijze gekalkte uitstraling van het hout, welke in water heeft gelegen en zorgt voor een mediterrane/authentieke look). De DuoWood vlonderplanken en DuoWood schuttingen kan je probleemloos met elkaar combineren. Je zal zien dat dit bij elkaar een prachtig resultaat oplevert. Op Alle DuoWood producten geldt een garantietermijn van 10 jaar.

DuoWood vlonderplanken en vlondertegels

De Duowood vlonderplanken/terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. De breedte maten lopen van 14,6 cm tot 25 cm breed. De vlonderplanken met een breedte van 25 cm zijn extra brede composiet vlonderplanken. Deze extra brede XWB planken (eXtra Wide Board) geven jouw terras een overzichtelijk en ruimtelijke uitstraling. Door het toegepaste semi massieve profiel, zijn deze composiet terrasplanken ook uitstekend geschikt voor zwaarder te belasten vlonderterrassen. DuoWood heeft ook massieve composiet terrasplanken in het assortiment. Denk hierbij aan toepassingen welke zeer intensief worden gebruikt, zoals een terras voor een horeca gelegenheid. Deze zwaardere composiet terrasplanken zijn door en door van composiet zodat inkomend vocht en vuil geen invloed heeft op de plank.

De vlonderplanken van DuoWood kunnen ook als een totaalpakket worden besteld. Je bestelt dan behalve de DuoWood vlonderplanken ook direct de bijbehorende onderregels en de bevestigingsclips. Alle basisbenodigdheden voor het aanleggen van een composiet vlonderterras worden automatisch voor jou berekent en toegevoegd. Hierbij zitten geen begin/eindclips, echter adviseren wij wel om deze erbij te bestellen. Bestellen van DuoWood totaalpakketten gaat heel eenvoudig, je kan het aantal benodigde vierkante meters ingeven en dan zie je direct hoeveel DuoWood vlonderplanken, onderbalken en bevestigingsclips je ontvangt.

Naast de composiet vlonderplanken levert Duowood ook terrastegels. Deze terrastegel is in twee kleuren leverbaar, namelijk Lava (donker/antraciete kleur) en Havana (bankirai/bruine kleur). De tuintegel is voorzien van een click systeem, waardoor de DuoWood tegels zeer eenvoudig te monteren zijn. Met een afmeting van 30 x 30 cm is dit een handzame tegel die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld het balkon.

Benieuwd naar ons aanbod van DuoWood vlonderplanken, totaalpakketten of vlondertegels? Hieronder vind je vast een deel van ons aanbod in DuoWood tuinartikelen.

 

DuoWood schuttingen en tuindeuren

De DuoWood tuinschermen van composiet kenmerken zich door een trendy karakter. Door het aantal gebruikte schuttingplanken is de inkijk zeer beperkt. De composiet planken op dit scherm zijn breed en dik, waardoor je een mooi robuuste uitstraling creëert. Om de tuinschermen goed vast te zetten, is er DuoWood bevestigingsmateriaal. Dit bevestigingsmateriaal bestaat uit T-clips. Deze DuoWood T-clip is zeer eenvoudig en gemakkelijk te bevestigen aan de DuoWood schuttingen. Het speciale bevestigingsmateriaal zorgt voor een bijna “blinde” bevestiging. De DuoWood T-clips zijn een veel mooiere en betere oplossing dan de traditionele bevestigingshoeken.

Bij composiet schuttingen horen natuurlijk ook composiet tuindeuren. De Duowood tuindeuren zijn voorzien van extra tussenlatten, hierdoor ontstaat een sterke tuindeur die tegen een stootje kan. De deuren zijn voorzien van een prima Europees slot dat gemakkelijk kan worden gemonteerd in de reeds aanwezige ruimte in de tuindeur. Zowel de composiet schermen als de composiet tuindeuren zijn verkrijgbaar in antraciet met blank aluminium liggers of antraciet liggers. Tevens is er een Duowood tuinscherm in de kleur Riviera (wit/grijze kleur). Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van onze DuoWood tuinschermen en DuoWood tuindeuren . Gaat jouw voorkeur uit naar een andere schutting of tuindeur, bekijk dan ons totale aanbod in DuoWood.

 

DuoWood accessoires voor vlonderplanken & schuttingen

Voor de DuoWood vlonderplanken en schuttingen zijn uiteraard ook bijpassende DuoWood accessoires te bestellen. DuoWood heeft twee verschillende sets bevestigingsclips, de middenclips met zwarte schroeven voor een blinde bevestiging van de terrasplanken, en de begin-en eindclips voor de montage van de eerste en laatste plank.