Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

DuoWood Composiet Vlonderplanken

Bij de keuze voor DuoWood vlonderplanken van composiet kies je voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een DuoWood terras van composiet is duurzaam (levensduur van 10 jaar), splinter- en splijtvrij, ongevoelig voor insecten en blijft stroever dan hardhout. DuoWood vlonderplanken bestaan uit een mix van kunststof en houtvezels. Met de DuoWood vlonderplanken leg je een onderhoudsvrij terras aan met een mooie natuurlijke uitstraling. Kies uit de kleuren donkerantraciet, lichtgrijs of roodbruin voor jouw DuoWood vlonderplanken. Alle planken zijn in verschillende oppervlakten, lengtes, breedtes en diktes beschikbaar. Bij HomingXL bieden wij DuoWood vlonderplanken aan tegen de scherpste prijs en met de snelste levering.

Wil je meer informatie over:

6 resultaten

6 resultaten

Het monteren van DuoWood composiet terrasplanken

Bij het monteren van Duowood terrasplanken, is het belangrijk om de specifieke instructies goed te volgen. Wanneer je de instructies voor een DuoWood terras volgt, ben je verzekerd van een goed fundament en een mooi eindresultaat. Gebruik bij de montage van DuoWood terrasplanken de bijbehorende begin, midden en eind clips om de planken goed aan elkaar te kunnen monteren. Voor de onderconstructie kan je van piketpalen of betontegels gebruik maken, om vervolgens de onderbalken hierop te vast te zetten. Handig om bij DuoWood terrasplanken bij te bestellen zijn randafwerkingen, vlonderspots en composiet reiniger.

Onderhoudstips voor de DuoWood composiet vlonderplanken

Een DuoWood terras vergt vergeleken met een houten terras vrijwel geen onderhoud. Wel is het aan te raden om de DuoWood vlonderplanken schoon te houden, zodat je lang van je DuoWood terras van composiet kan genieten. Een terras van DuoWood vlonderplanken kan je tevens gemakkelijk onderhouden met een borstel of hogedrukreiniger (maximaal 80 bar). Houd bij het gebruik van de hogedrukreiniger wel minimaal 30 cm afstand tot het DuoWood terras. Bij intensief en veelvuldig reinigen kan er een kleurverschil ontstaan doordat de originele kleur van de planken weer terug komt. Na verloop van tijd zal dit echter weer vervagen. De DuoWood terrasplanken kan je gerust bij ons in de showroom in Vianen (Utrecht) komen bekijken.