Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Hout & Beton schuttingen

Luxe en betaalbare hout beton schuttingen

Ben jij van plan je tuin op te knappen en ben je op zoek naar een nieuwe schutting? Ga dan voor de uiterst moderne hout beton schuttingen! Deze betonnen schuttingen zijn enorm populair en dat is niet alleen omdat ze er erg mooi uit zien. Hout beton schuttingen zijn namelijk erg duurzaam, heel stevig en kunnen langer mee gaan dan doorsnee houten schuttingen. Doordat het hout van de schermen niet in contact komt met de grond, blijft het hout veel langer mooi. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hardhouten schuttingen en zachthouten schuttingen namelijk: douglas lariks, grenen en keruing. Ook de betonpalen zijn er in verschillende soorten en kleuren, zodat je de schutting helemaal naar wens kunt maken. Zo kun je kiezen uit een bolkop, een diamantkop en zijn er verschillende kleuren zoals onder andere antraciet, bruin en grijs bestelbaar. Natuurlijk is onze laagste prijsgarantie ook van toepassing op alle schuttingen.

16 resultaten

16 resultaten

Voordelen van een hout beton schutting

Een hout beton schutting heeft enkele voordelen ten opzichte van een normale houten schutting of een composiet schutting. Door deze voordelen is het zeker het overwegen waard om een prachtige hout beton schutting in jouw tuin te plaatsen. Ten eerste is een hout beton schutting enorm stevig, omdat de schutting in betonnen blokken en tussen betonnen palen wordt geplaatst. Je schutting waait daarom niet zomaar om, ook niet als hij wat ouder is en er flink wat wind staat tijdens een storm. Het hout is ook niet in contact met de grond, want dit wordt in het beton geplaatst. Hierdoor rot het hout veel minder snel en blijf het dus langer mooi!

Wat is het verschil tussen 19 planks, 21 planks en 23 planks schuttingen?

Ook bij schuttingen zijn er nog andere zaken die jij misschien wel heel erg belangrijk vindt, maar waar je in eerste instantie niet aan denkt bij het aanschaffen van een nieuwe schutting. Wanneer je een schutting aanschaft, is het namelijk belangrijk om te kijken naar het aantal planken per meter schutting. Het is natuurlijk logisch dat bij een 21 planks schutting, er in totaal 21 planken gebruikt worden. Deze 21 planken worden echter niet allemaal verticaal naast elkaar neergezet. Om de planken aan elkaar vast te zetten, zijn er ook nog 2 verticale planken. En 21 planks schutting bestaat dus uit 19 verticale planken en 2 horizontale planken.

Of je schutting nu 19, 21 of 23 planken heeft, heeft te maken met de schuine inkijk van je schutting. Wanneer je voor een 19 planks schutting kiest, heb je meer schuine inkijk dan met een 21 of 23 planks schutting. Met een schutting met 23 planken heb je vaak helemaal geen schuine inkijk en dus veel privacy. Het meest gangbaar is een schutting met 21 planken, omdat je dan niet veel schuine inkijk hebt, maar ook niet helemaal afgesloten bent van je buren. Het is natuurlijk maar net wat jouw voorkeur heeft!