Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Houten tuinhekken

Wil je jouw voortuin mooi afwerken, dan kan een houten hekwerk heel praktisch zijn. Een houten tuinhek geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan jouw tuin. Bij HomingXL tref je een assortiment zachthouten en hardhouten tuinhekken aan in vele uitvoeringen, zowel basic als meer luxe varianten. Via onze website kan je gemakkelijk en snel het door jouw gewenste tuinhek van hout bestellen en natuurlijk vind je ook de bijbehorende materialen zoals bevestigingsmateriaal, tuinpalen en olie om je houten hekwerk te behandelen.

Wil je meer informatie over:

18 resultaten

18 resultaten

Het aanbod in houten tuinhekken bij HomingXL

HomingXL verkoopt houten tuinhekken van de merken Elephant, Plus Danmark en GarPro. Er is keuze uit houtsoort, denk hierbij aan houten hekwerken van zachthout of hardhout. Deze zijn reeds behandeld en verkrijgbaar in de kleuren teak, wit, zwart, bruin of groen. Ook kan je kiezen voor onbehandelde houten hekwerken, uiteraard kan je dan zelf gemakkelijk een beits of verf bestellen om jouw houten tuinhek te voorzien van een beschermende laag en in jouw gewenste kleurstelling. De tuinhekken van Plus Danmark zijn het vermelden waard, deze zijn er in veel verschillende uitvoeringen zodat je altijd een houten hekwerk hebt, die bij jouw smaak past.

Het plaatsen van je tuinhek van hout

Bij het plaatsen van een houten hekwerk heb je naast het houten tuinhek ook bevestigingsmateriaal nodig om het houten hekwerk te bevestigen aan de tuinpaal. Deze tuinpalen dienen voor minimaal een derde van de lengte in de grond te worden gezet of anders in de stalen paalvoeten (bij verharde ondergrond). Gebruik bij de paalvoeten palen in de afmeting 7x7 cm. Denk bij het bestellen van je houten tuinhek ook aan een tuin poort. Benieuwd hoe de houten hekwerken eruit zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Vianen (Utrecht).