Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Plus Danmark houten tuinhekken

Plus Danmark is al meer dan 75 jaar een hoogwaardige Deense tuinhout producent. Als eerste exclusieve dealer in Nederland bieden wij producten aan van Plus Danmark. Je vindt hier alle schutting series van Plus. Alle schuttingen van Plus zijn vuren drukgeimpregneerd. Hierdoor zijn de schermen weersbestendig en direct te monteren.

Nederland is er niet bij dit WK, maar Denemarken wel! Daarom geven wij nu tot en met augustus 10% extra korting bovenop de al scherpe prijzen van HomingXL op alle Plus tuinschermen, tuinhekken, tuindeuren en tuinpalen.
11 resultaten

11 resultaten

Het aanbod in houten tuinhekken bij HomingXL

HomingXL verkoopt houten tuinhekken van de merken Elephant, Plus Danmark en GarPro. Er is keuze uit houtsoort, denk hierbij aan houten hekwerken van zachthout of hardhout. Deze zijn reeds behandeld en verkrijgbaar in de kleuren teak, wit, zwart, bruin of groen. Ook kan je kiezen voor onbehandelde houten hekwerken, uiteraard kan je dan zelf gemakkelijk een beits of verf bestellen om jouw houten tuinhek te voorzien van een beschermende laag en in jouw gewenste kleurstelling. De tuinhekken van Plus Danmark zijn het vermelden waard, deze zijn er in veel verschillende uitvoeringen zodat je altijd een houten hekwerk hebt, die bij jouw smaak past.

Het plaatsen van je tuinhek van hout

Bij het plaatsen van een houten hekwerk heb je naast het houten tuinhek ook bevestigingsmateriaal nodig om het houten hekwerk te bevestigen aan de tuinpaal. Deze tuinpalen dienen voor minimaal een derde van de lengte in de grond te worden gezet of anders in de stalen paalvoeten (bij verharde ondergrond). Gebruik bij de paalvoeten palen in de afmeting 7x7 cm. Denk bij het bestellen van je houten tuinhek ook aan een tuin poort. Benieuwd hoe de houten hekwerken eruit zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Vianen (Utrecht).