Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet vlonderplanken

 

Kies jouw stijl...

 • Zwart, antraciet
  & grijs

 • Warme bruine
  tinten

 • Grove & fijne
  ribbel

 • Schorsmotief/vlak

 • Holle planken

 • (Semi) massieve
  planken

 • Mooie brede
  planken XXL

 

Lees meer over...

 • Wat is
  composiet?

 • Welke types planken
  zijn er?

 • Composiet vlonder
  bouwen

 • Composiet vlonder
  onderhouden

 • Wat heb ik
  nodig?

 

 

21 resultaten

21 resultaten

Composiet wpc vlonderplanken

Met het grootste assortiment in composiet vlonderplanken van Europa, zit je bij ons goed. Composiet, ook wel WPC (wood plastic composite) of HKC (hout kunststof composiet) genoemd, kun je als een mooie middenweg tussen kunststof planken en houten vlonderplanken zien. Het grote aanbod in composiet vlonderplanken komt terug in de eigenschappen van de planken. Zo hebben wij composiet terrasplanken in verschillende lengtes, breedtes, diktes en kleuren. Daarnaast kan je nog onderscheid maken in het type plank, namelijk een massieve composiet vlonderplank, holle composiet vlonderplank of een semi-massieve composiet vlonderplank. Wil je meer informatie over wat massief, semi-massief en hol inhoudt? Wij helpen je uiteraard! Je kunt ook een kijkje nemen bij al onze vlonderplanken

Naast kleur, lengte en type, zijn er ook verschillende oppervlaktes beschikbaar. Hierin onderscheiden wij vier vormen: Hierin onderscheiden wij vier vormen: fijne ribbel/vlak, grove ribbel/schorsmotief, grove ribbel/vlak en vlak/schorsmotief. Doordat elke composiet vlonderplank twee verschillende kanten heeft, kan je kiezen of je de plank met de grove ribbel, de vlakke kant, of met het schorsmotief naar boven legt. Kom je er online niet uit, dan kan je de composiet vlonderplanken in onze showroom in Vianen (Utrecht) komen bekijken. Je vindt hier een uitgebreid assortiment vlonderplanken van top merken als Elephant, C-Wood, DuoWood en Eva-Last. Bekijk jouw favoriete composiet vlonderplank dus snel in onze showroom!

Wil je meer weten over:

Verschil tussen composiet vlonder en kunststof vlonderplanken

Composiet vlonder en kunststof vlonderplanken worden vaak door elkaar gebruikt en met elkaar verward. Composiet vlonderplanken komen deels overeen met deze vlonderplanken. Composiet bestaat namelijk voor ongeveer 50% uit kunststofvezels. De andere 50% zijn houtvezels. Hierdoor heeft een composiet vlonderplank de voordelen van kunststof (onderhoudsvrij) en de voordelen van hout (mooie natuurlijke uitstraling). Composiet vlonderplanken zijn hierdoor zeer goed bestand tegen mos en schimmels. Daarnaast is een composiet vlonderplank goedkoper dan een kunststof vlonderplank, doordat er houtvezels in het product zitten verwerkt, hierdoor zijn de kosten ook een stuk lager. Wij bieden composiet vlonderplanken van top merken zoals Elephant, C-Wood, DuoWood en Eva-Last tegen de laagste prijsgarantie. Daardoor sluit je bij ons altijd de beste deal voor jouw composiet vlonderplanken.

Voordelen van composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken, ook wel composiet terrasplanken genoemd, zijn zoals hiervoor al is gezegd nagenoeg onderhoudsvrij. Maar dat is niet het enige voordeel van composiet vlonderplanken. Ten opzichte van bijvoorbeeld houten vlonderplanken, zijn composiet terrasplanken erg veilig doordat deze stroef zijn. Houten vlonders kunnen erg glad worden wanneer ze nat zijn/worden, echter blijven composiet terrasplanken stroef ondanks wanneer deze nat zijn of worden. Tevens geven composiet terrasplanken geen splinters af, waar dat bij houten vlonders wel mogelijk is. Je kan dus gerust op blote voeten lopen op een composiet terrasplank. Hierdoor zijn deze composiet vlonderplanken ook ideaal om te gebruiken rondom zwembaden of vijvers. Ben je nog niet overtuigd van composiet vlonderplanken, lees dan meer over alle voor- en nadelen van composiet vlonderplanken.

Wat heb ik nodig voor een composiet vlonder?

Vooraf is het belangrijk om na te gaan hoe groot het composiet vlonder dient te worden. Afhankelijk van de grootte van je terras, bepaal je de lengte en breedte van de plank. Daarnaast heb je bij elk composiet vlonderterras onderbalken en bevestigingsclips nodig. Daarnaast raden wij aan om een worteldoek (tegen onkruid), granulaattegels (voor een betere fundering) en randafwerkingen (om het geheel mooi af te maken) mee te bestellen bij de het composiet vlonderterras. Tevens bieden wij totaalpakketten composiet vlonderplanken aan, waar de onderbalken en bevestigingsclips bij zitten. Op onze "wat heb ik nodig voor een composiet vlonder terras?" pagina kan je rustig en uitgebreider lezen wat je waarvoor nodig hebt bij een composiet vlonder.