Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet vlondertegels

Met composiet vlondertegels, ook wel WPC (wood plastic composite) vlondertegels genoemd, kan je heel eenvoudig een onderhoudsvrije vlonder aanleggen. Composiet bestaat uit zowel houtvezels als kunststofvezels. Je geniet met de composiet vlondertegel van de natuurlijk uitstraling van hout en het onderhoudsgemak en duurzaamheid van kunststof.

Wil je meer vlondertegel informatie over:

Voordelen van composiet vlondertegels:

  • Eenvoudig kliksysteem
  • Makkelijk te monteren
  • WPC
  • Weerbestendig
  • Spintervrij

Onze vlondertegels zijn geschikt voor balkon, terras en veranda.


3 resultaten

3 resultaten

Ideale vlondertegel toepassingen

Composiet vlondertegels composiet zijn ideaal om op een balkon of dakterras te plaatsen, omdat vlonderplanken al snel 3 meter lang zijn. Onze WPC/ composiet vlondertegels zijn erin verschillende maten, zoals 30x30, 50x50 en 90x90 cm.

Dus of je nu een compact balkon gaat volleggen met deze 30x30 composiet vlondertegels of een groot dakterras met bijvoorbeeld 90x90 cm tegels.

Tip: Gebruik als verhoger de 30x30 verstelbare terrasdragers. Deze zijn beschikbaar in verschillende hoogtes.

Dankzij onze snelle levering en laagste prijsgarantie ben je behalve snel klaar ook nog voordelig uit!

Zijn composiet vlondertegels onderhoudsvrij?

Een WPC vlondertegel composiet heeft in vergelijking met een houten vlondertegel vrijwel geen onderhoud nodig. Echter zijn er natuurlijk wel uitzonderingen op de regel. Zo kunnen er, net als op een houten vlonderterras, op jouw composiet vlondertegels olievlekken, vetvlekken, brandvlekken of krassen op komen. Dit wil je in de eerste instantie natuurlijk voorkomen, maar mocht dat niet lukken, dan hebben wij een aantal tips welke je bij deze vlekken kunnen helpen.

Wat te doen bij vlekken in composiet terras- of vlondertegels?

Met onze terrasreiniger heb jij een goede reiniger in handen die je helpt met het bestrijden van de vlekken in je vlondertegels. Bekijk ook de onderhoudstips vlonderplanken en -tegels pagina.

Tip: verwijder de vlekken zo snel mogelijk!

Het zou zonde zijn wanneer je vlekken houdt op je duurzame composiet vlondertegels!

De voordelen van composiet vlondertegels t.o.v. houten vlondertegels

Composiet terrastegels brengen veel voordelen met zich mee ten opzichte van houten terrastegels. Wanneer je houten terrastegels of houten vlonderplanken hebt liggen, dan moet je deze met enige regelmatig onderhouden door deze een schilderbeurt te geven, in de beits te zetten of te oliën. Composiet / WPC terrastegels & terrasplanken zijn onderhoudsvrij.

Ze hebben de natuurlijke uitstraling van houten tegels en het gemak van kunststof. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk genieten van een mooi vlonderterras met composiet vlondertegels.

Composiet biedt meer voordelen, zoals veiligheid, kindvriendelijk en een eenvoudige montage. Bekijk meer voordelen m.b.t. composiet vlonderplanken.

Wat voor een product is composiet eigenlijk?

Het composiet wat voor terrastegels en terrasplanken wordt gebuikt, is een combinatie tussen hout- en kunststofvezels. Door deze twee vezels samen te voegen, ontstaat er composiet welke voor tegels en planken wordt gebruikt. De term WPC (wood plastic composite) en HKC (hout kunststof composiet) geven dit ook weer. WPC composiet en HKC zijn vergelijkbare termen en worden door elkaar gebruikt om composiet aan te duiden. WPC terrastegels zijn dus hetzelfde als HKC en composiet terrastegels. Gezien composiet een sterk materiaal is en weinig onderhoud vergt, wordt het ook toegepast bij composiet vlonderplanken, composiet schuttingen, composiet hekken, composiet tuindeuren en composiet palen.

Onze showroom kun je vanzelfsprekend bezoeken om de producten te bewonderen en inspiratie op te doen. Let op, van veel van onze artikelen kun je ook een kleurstaal aanvragen.

Denk je toch meer aan vlonderplankenvan 3, 4 of 5 meter? Je kunt ook direct even kijken naar bamboe vlonderplanken of hardhout- of houten vlonderplanken. Succes met je klus!