Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Vacatures en stages

HomingXL is groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's die bij willen dragen aan het waarmaken van onze ambities. HomingXL is een webshop met diverse productcategorieën op het gebied van huis en tuin. Van schuttingen tot traprenovatie en van vlonderplanken tot binnendeuren. Wil jij onze klanten ook op een persoonlijke manier helpen, om zo de woon- en tuinwensen waar te maken? Dan leren we jou graag kennen!

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures en stages openstaan:

Junior Online Marketeer

Als Junior Online Marketeer ben je medeverantwoordelijk voor het creëren en verbeteren van online campagnes. Je bent bezig om de website elke dag een beetje beter te maken. Je stuurt samen met de Sr Online Marketeer verschillende kanalen aan. Denk hierbij aan SEO, SEA, Affiliate marketing en bv. op koopplatformen zoals bol.com. Daarnaast mag je ook meedenken en met creatieve oplossingen komen om onze topproducten aan de man te brengen.
Bekijk deze vacature

Frontoffice medewerker

Als frontoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het contact met onze klanten m.b.t advies over onze producten. Tevens beantwoord je vragen over levertijden orders, offerte en behandel je eventuele klachten.. Solliciteer direct en wordt onze nieuwe collega!
Bekijk deze vacatureStage lopen bij HomingXL?

Een stage bij HomingXL is een goede manier om kennis te maken met verschillende facetten van e-commerce. Zo bieden we stageplaatsen aan bij de afdeling Marketing, Communicatie, Multimedia en Vormgeving. Een (praktijk)stage kan eventueel worden aangevuld met een onderzoek.

Marketing en Communicatie Stage

Lijkt het je leuk om tijdens je stageperiode alles te leren over online marketing en communicatie? Wil je echt onderdeel uit maken van het marketingteam en jouw ideeën en nieuwe kansen met ons te delen?
Solliciteer direct en werk samen met onze vormgevers ...
Bekijk deze vacature

Communicatie en Journalistiek Stage

We zoeken een enthousiaste, creatieve student(e) die op onze redactie volwaardig meedraait als webredacteur. Je bent vrij om mee te denken om de invulling van de website en mogelijkheden te verbeteren ...
Bekijk deze vacature

Multimedia en Vormgeving Stage

Ben jij dé creatieveling die ons kan ondersteunen met het vormgeven van ons promotiemateriaal, onze beeldbank kan aanvullen en helpt bij het opmaken van landingspagina’s en nieuwsbrieven ...
Bekijk deze vacature

Solliciteren?

Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar: robin@homingxl.nl

Bedrijfsprofiel

HomingXL is een online woonbouwmarkt. HomingXL heeft ruim 10 jaar ervaring in de e-commerce branche. Gespecialiseerd in online advies voor veel klussen voor huis en tuin. Het HomingXL-team bestaat uit jonge en gedreven mensen. De sfeer bij HomingXL is open en informeel. De lijnen zijn kort, de mensen vriendelijk. Daardoor kom je snel en makkelijk met veel medewerkers in contact.

HomingXL als leerbedrijf is bij SBB erkend voor onderstaande opleiding(en):

  1. Medewerker Marketing & Communicatie, niveau 4
  2. Mediaredactie Medewerker, niveau 4
  3. Mediavormgever, niveau 4
  4. Commercieel Medewerker, niveau 3
  5. Financieel Administratief Medewerker, niveau 3
SBB erkend leerbedrijf

ECABO leerbedrijf     GOC leerbedrijf