Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Bamboe vlonderplanken

Een mooi alternatief voor tropisch hardhout is Bamboe. Een terras van Bamboe vlonderplanken biedt vele voordelen. Zo hebben Bamboe vlonderplanken een levensduur van 10 tot 15 jaar, is het een milieuvriendelijk materiaal en is het goed bestand tegen slijtage. De Bamboe vlonderplanken van HomingXL zijn voorzien van het FSC keurmerk, welke aangeeft dat het Bamboe afkomstig is uit beheerde bossen. Naast de voordelen die Bamboe hout met zich meebrengt, doe je er verstandig aan om jouw Bamboe vlonderplanken bij HomingXL te kopen. Niet alleen bieden wij Bamboe vlonderplanken tegen de laagste prijzen aan, je krijgt de vlonders ook nog eens snel thuis geleverd. Hierdoor kan je de Bamboe vlonderplanken al snel gaan gebruiken om jouw terras te bouwen. Vergeet niet om de bevestigingsclips bij je Bamboe terrasplanken mee te bestellen.

Wil je meer informatie over:

6 resultaten

6 resultaten

Het plaatsen van Bamboe terrasplanken

Het leggen van Bamboe terrasplanken komt overeen met het leggen van een houten vlonder terras. Begin met het uitzetten van het terras waar de Bamboe terrasplanken moeten komen, graaf de ondergrond circa 10 cm uit, voorzie deze van een toplaag van ophoogzand en maak de grond gelijk. Heb je een egale grond, plaats dan eventueel een worteldoek en leg er vervolgens stenen tegels op. De volgende stap is het plaatsen van onderbalken, zodat je een goede fundering hebt voor jouw Bamboe vlonderplanken terras. Bij het bestellen van Bamboe terrasplanken krijg je een montage instructie meegeleverd. Tevens hebben wij een stappenplan gemaakt, waar je uitgebreid en op het gemak kan lezen hoe je het beste jouw Bamboe vlonder kan leggen. Nog niet zeker of bamboe vlonderplanken de juiste vlonderplanken voor jou zijn? Bekijk dan al onze vlonderplanken.

Hoe onderhoud ik mijn Bamboe vlonderplanken?

Om de Bamboe vlonderplanken mooi te houden, adviseren wij om deze een paar keer per jaar schoon te maken. Na het schoonmaken is het verstandig om de Bamboe vlonderplanken te behandelen met een hardhout olie. Door de olie blijft de vlonder langer zijn mooie kleur houden. Hierdoor kan je langer genieten van de mooie kleur van jouw Bamboe vlonderplanken. Twijfel je nog over de Bamboe vlonderplanken? Kom ze dan eens bekijken in onze showroom in Vianen (Utrecht).