Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Schuttingen

Schuttingen

 

Lees meer over...

 • Laagste prijsgarantie

 • Meer over
  schuttingen

 • Inspiratie
  composiet schutting

 • Inspiratie
  houten schutting

 • Blogs over
  schuttingen

 

Laagste prijsgarantie | Schuttingen

Een schutting als erfafscheiding plaatsen brengt vele mogelijkheden met zich mee. Wij hebben verschillende soorten schuttingdelen. De bekendste schuttingen zijn de houten schuttingen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf € 21,- per schutting, tot ruim boven de honderd euro voor een fraai, hardhouten schutting. Ben je op zoek naar iets unieks? Dan is een zwarte schutting wellicht wat voor jou.

Naast houten schuttingen, hebben we ook composiet schuttingen. Composiet is een samenstelling van hout en kunststof. Het kunststof zorgt ervoor dat een schutting gemakkelijk in onderhoud is. De schuttingdelen dien je alleen schoon te maken met een composiet reiniger. Schuren en oliën is niet nodig bij composiet.

Tot slot hebben wij ook de nieuwste trend in schuttingen in het assortiment, namelijk aluminium schuttingen. Je kan zelf een schuttingdeel samenstellen door bijvoorbeeld aluminium lamellen te combineren met een composiet lamel of bijvoorbeeld een aluminium rooster lamel. Het aluminium is gepoedercoat en in een antraciet kleur uitgevoerd.

Schuttingen kopen

Als je een schutting wilt plaatsen en hij komt tussen jouw tuin en die van de buren, dan is het raadzaam om rekening te houden met je buren. Je wilt natuurlijk wel overweg blijven kunnen met je buren. Soms heb je zelfs te maken met buren van twee kanten. Het kan zijn dat je buren ook graag een tuinafscheiding willen. Wellicht is het dan mogelijk om de schutting samen te laten plaatsen. Dit kan een stuk voordeliger zijn dan het zelfstandig plaatsen van een schutting. Door onze grote collectie schuttingdelen is er voor elk budget en elke smaak een schutting leverbaar. Denk bij de aanschaf uiteraard ook aan de overige materialen die nodig zijn voor het plaatsen van een schutting, zoals schuttingpalen en bevestigingsmateriaal.

Eenvoudig schuttingen plaatsen

Het plaatsen van een kant-en-klaar schutting is prima zelf te doen. Uiteraard is deze klus makkelijker uit te voeren met twee of drie personen. Bereken eerst hoeveel schuttingen en schuttingpalen er nodig zijn. Maak hiervoor een werktekening met de maatvoering. Zo kun je gemakkelijk uitrekenen wat er aan materiaal nodig is. Nadat je een lijn hebt gespannen kun je beginnen met het plaatsen van de schuttingpalen. Dit dien je nauwkeurig te doen. Vervolgens monteer je de schuttingen tussen de schuttingpalen. Bekijk ook onze uitgebreide instructie voor het plaatsen van schuttingen.

Schuttingen online bestellen

Je kan ons hele assortiment schuttingen bekijken en eenvoudig bestellen via onze website. Hier staan ook alle bijbehorende producten zoals schuttingpalen, bevestigingsmateriaal en bijvoorbeeld olie of beits om de schuttingen te behandelen. Uiteraard hebben wij ook de meeste schuttingen in onze showroom te Vianen (Utrecht). Meer over duurzaam hout lees je op deze pagina.

Werkgebied in de buurt

HomingXL levert in heel Nederland & België en dat met lage verzendkosten. Ook is er een afhaallocatie centraal gelegen in Vianen (Utrecht).

- Maarssenbroek - Utrecht - Amersfoort - Houten - Nieuwegein
- Gorinchem - Baarn - Zeist - Culemborg
elephant
plus
duowood
c-wood
garpro