Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Dé oplossing: zo voorkom je vergrijzing van een hardhouten schutting

Geplaatst op: 26 apr. 2023 11:43:02 door Fabien

Vergrijzing schutting

Een hardhouten schutting is een echte aanwinst in de tuin. Het heeft een prachtige natuurlijke, warme kleur en uitstraling. Maar door weersomstandigheden vergrijst onbehandeld hardhout al na +- 6 maanden. Wil je de warme natuurlijke kleur behouden? Behandel de schutting dan met houtolie of beits. Elk product heeft een geheel eigen werking op het hout. Welk product heeft jouw voorkeur?

Lees meer

Geplaatst in Tuinhout Schutting |
 

Stormschade aan je schutting, en nu?

Geplaatst op: 25 apr. 2023 15:57:00 door Renee

Stormschade schuttingIn de meeste gevallen beschermt een schutting je tegen de overlast van wind in de tuin. Echter hebben we in Nederland een aantal keer per jaar te maken met storm of andere heftige weersverschijnselen. Onverwachte valwinden of stormen kunnen in een korte tijd schade veroorzaken, bijvoorbeeld aan je schutting. Hoe vervelend dit is, ben je in de meeste gevallen wel verzekerd voor stormschade. Maar is je schutting verzekerd bij stormschade? Je leest het hieronder!

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Ibiza stijl of design: deze trendy schuttingen maken je tuin helemaal af

Geplaatst op: 25 apr. 2023 15:00:00 door indebuurt.nl

trendy schuttingenMet een mooie schutting maak je je tuin dé plek om heerlijk te chillen. Het zorgt niet alleen voor minder wind en meer privacy, maar wist je dat schuttingen ook een oplossing kunnen zijn tegen geluidsoverlast? De schuttingen van HomingXL zorgen daarvoor en ze zijn ook nog eens hartstikke hip. Melvin Bos is een echte schuttingexpert bij HomingXL en vertelt over de nieuwste trends.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Welke soort schutting past het beste bij mij?

Geplaatst op: 25 apr. 2023 12:20:00 door Renee

welke soort schutting past het best bij mijWanneer je op zoek bent naar een nieuwe schutting, heb je de keuze uit veel verschillende soorten schuttingen, zoals hout of composiet. Het aanschaffen van een schutting is een grote investering en als het goed is, staat deze tientallen jaren in je tuin. Het is daarom erg belangrijk dat je nieuwe schutting perfect bij je past. Maar hoe kom je er nou achter welke soort schuttingen er zijn en welke het beste bij jou past? Wij vertellen het je in deze blog!

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Zo kies je je nieuwe voordeur

Geplaatst op: 24 apr. 2023 14:13:37 door Renee

Voordeur kiezen

Voordeuren zijn een belangrijk onderdeel van elk huis. Ze bieden niet alleen beveiliging en privacy, maar het is ook het eerste wat mensen zien wanneer ze bij je thuis aankomen. Een voordeur kan een belangrijke rol spelen in de algehele uitstraling en veiligheid van je woning. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne stijl, we hebben talloze opties waaruit je kunt kiezen.

Lees meer

Geplaatst in Deuren |
 

Hoe hoog mag een schutting zijn?

Geplaatst op: 20 apr. 2023 16:44:00 door Homey

Vlonder ideeën

Ga je binnenkort een nieuwe schutting plaatsen als erfscheiding? Dan is het goed om te weten wat de maximale hoogte van een schutting is. Zo voorkom je een geschil met je buren en voldoe je altijd aan de juridische regels. Maar hoe mag een schutting eigenlijk zijn?

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

7x leuke vlonder tuin ideeën om je tuin te renoveren

Geplaatst op: 13 apr. 2023 16:00:14 door Homey

Vlonder ideeën

Modern, rustiek, landelijk of juist super strak: een vlonder tuin kan alle vormen aannemen. Op zoek naar inspiratie? Deze 7 leuke vlonder tuin ideeën prikkelen je brein. Had je ooit gedacht er zoveel mogelijk was met een vlonder in de tuin? Na het lezen van dit blog wel!

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

7x goedkope schutting ideeën voor een gezellige tuin

Geplaatst op: 6 apr. 2023 12:06:54 door Homey

Schutting ideeën

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om je schutting en tuin gezellig te maken? Scrol dan snel verder naar onze 7 goedkope schutting ideeën die precies dat voor elkaar krijgen. Je hoeft er niet veel geld voor uit te geven en toch giet je je schutting in een fris jasje. Lees ook onze andere schutting ideeën.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Douglas hout behandelen

Geplaatst op: 4 apr. 2023 15:07:09 door Homey

Douglas hout behandelen Douglas hout kun je bij HomingXL verkrijgen en wordt gebruikt om bijvoorbeeld vlonders of schuttingen mee te maken. Maar zodra je deze houtsoort in huis (of eigenlijk in de tuin) hebt gehaald, wil je wel dat het zo lang mogelijk mee gaat. Kortom: hoe moet je Douglas hout behandelen zodat het lang mooi blijft? We geven je in dit blog uitgebreide tips.

Lees meer

Geplaatst in Tuinhout |
 

Vlonder leggen op bestrating? Met dit stappenplan kan het

Geplaatst op: 4 apr. 2023 11:50:00 door Homey

Vlonder leggen

Droom je al jaren van een vlonder in de tuin en is het moment eindelijk aangebroken dat je hem besteld hebt? Dan moet hij nog wel geplaatst worden. Maar hoe werkt een vlonder leggen op bestrating eigenlijk? HomingXL vertelt het je met een uitgebreid stappenplan. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen. Appeltje eitje.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11