Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet co-extrusie vlonderplanken: een verbluffende evolutie!

Geplaatst op: 2 aug. 2023 12:22:21 door Homey

Wat is co-extrusie?Wanneer het aankomt op het kiezen van de juiste vlonderplanken voor je buitenruimte, is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen. Met een overvloed aan opties, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste bij jouw levensstijl en onderhoudsbehoeften past.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder Composiet Vlonder |
 

Terrasdragers, wanneer kies je hiervoor?

Geplaatst op: 4 jul. 2023 09:45:00 door Homey

Terrasdragers blog

Terrasdragers zijn dé oplossing voor terrasvloeren die verhoogd moeten worden. Het zijn ondersteunende systemen en de basis onder je vlonderplanken, vlondertegels of andere vloerbedekking. De terrasdragers zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in hoogte aan te passen. Hierdoor kun je je terras tot in de millimeter afstellen. Daarbij kunnen ze tot wel 1000 kg per drager aan.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

Hoe moet je een vlonder schoonmaken?

Geplaatst op: 2 mei 2023 14:12:23 door Renee

Vlonder schoonmakenEen vlonder is een mooie toevoeging aan elke tuin, maar door vuil, algen of mos kan het zeer glad worden. Het is dus belangrijk om je vlonder regelmatig schoon te maken. Een houten vlonder kan door UV-straling ook vergrijzen, maar door de vlonderplanken te onderhouden kun je dit tegengaan. Lees hieronder wat je moet doen om je vlonder er weer als nieuw uit te laten zien.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

7x leuke vlonder tuin ideeën om je tuin te renoveren

Geplaatst op: 13 apr. 2023 16:00:14 door Homey

Vlonder ideeën

Modern, rustiek, landelijk of juist super strak: een vlonder tuin kan alle vormen aannemen. Op zoek naar inspiratie? Deze 7 leuke vlonder tuin ideeën prikkelen je brein. Had je ooit gedacht er zoveel mogelijk was met een vlonder in de tuin? Na het lezen van dit blog wel!

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

Vlonder leggen op bestrating? Met dit stappenplan kan het

Geplaatst op: 4 apr. 2023 11:50:00 door Homey

Vlonder leggen

Droom je al jaren van een vlonder in de tuin en is het moment eindelijk aangebroken dat je hem besteld hebt? Dan moet hij nog wel geplaatst worden. Maar hoe werkt een vlonder leggen op bestrating eigenlijk? HomingXL vertelt het je met een uitgebreid stappenplan. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen. Appeltje eitje.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

Tips en trends: zo simpel maak je van je tuin of balkon een lenteparadijs

Geplaatst op: 1 mrt. 2023 16:13:38 door indebuurt.nl

lentetuinDe vogeltjes fluiten, de zon schijnt en het is al lekker lang licht. De ideale tijd dus om je tuin of balkon op te frissen! Een mooi terras is daarbij onmisbaar en tegenwoordig heel simpel te leggen. De vlonderplanken van HomingXL bijvoorbeeld. Melvin Bos is terrasexpert en showt je de nieuwste trends. “Bohemian is nu helemaal hip.”Lees meer

Geplaatst in Vlonder Composiet Vlonder |
 

Welke 4 dingen je niet moet doen met je vlonder!

Geplaatst op: 12 sep. 2022 13:53:21 door Fabien

Vlonderplanken

Je nieuwe houten vlonderterras heeft er deze zomer prachtig bij gelegen en stiekem baal je dat het einde van het terrasweer in zicht is. Nu vraag je je misschien af of je de vlonder voor of tijdens de winter nog moet schoonmaken of onderhouden. Op internet staan hier vele tips en adviezen over. Maar dubbel check dit altijd voordat je zomaar adviezen opvolgt! Voordat je het weet werk je onbedoeld je nieuwe vlonder naar de Filistijnen. Dit wil je natuurlijk absoluut niet, daarom hebben we 4 onderhoudsadviezen voor je op rij gezet die we niet aanraden. Thank us later!

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

Hoe kies je de juiste vlonderplanken?

Geplaatst op: 24 mrt. 2022 11:23:45 door Jan

juiste vlonderplank Er zijn ontzettend veel verschillende materialen en soorten vlonderplanken te verkrijgen. Fijn, zo veel opties, maar het kan natuurlijk ook tot keuzestress leiden. Want waar moet je op letten bij het maken van een keuze en de aanleg? Ziet de vlonder er over 5 jaar nog net zo uit? In deze blog helpen wij je op weg om de juiste keuze te maken..Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

Dakterras maken

Geplaatst op: 27 mei 2021 16:28:00 door Marcel

Een dakterras is fijn voor warme zomeravonden, genietend van het uitzicht en de zon. Tevens zorgt een dakterras ook vaak wel voor een meerwaarde op het huis of appartement. Hoeveel waarde het toevoegt, is uiteraard afhankelijk van de lokatie en of het huis nu al een buiten heeft. Als je …  Lees meer

Geplaatst in Vlonder Composiet Vlonder |
 

Hoe kies ik de beste vlonder die bij mij past?

Geplaatst op: 8 mrt. 2021 12:05:00 door Paul

Als je een vlonder wilt leggen, dan heb je een ruime keuze uit modellen en materialen. Maar bij de keuze voor een vlonder is niet alleen jouw eigen smaak van belang. Het is belangrijk om eerst te bepalen welke soorten vlonders bij jouw woning geplaatst kunnen worden. Als je …  Lees meer

Geplaatst in Vlonder Composiet Vlonder |
 
1 2