Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Hoe kan ik mijn schutting schoonmaken?

Geplaatst op: 9 aug. 2023 11:34:48 door Homey

Hoe kan ik mijn schutting schoonmaken?Een schutting is niet alleen een functioneel element in je buitenruimte, maar ook een visuele verrijking voor je hele woning. Of je nu een composiet of houten schutting hebt, regelmatig onderhoud en schoonmaak zijn essentieel om de schoonheid en duurzaamheid te behouden. In dit blog delen we enkele handige schoonmaaktips voor zowel composiet als houten schuttingen, zodat je buitenruimte er altijd stralend uitziet.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Hoe moet ik een schutting beitsen?

Geplaatst op: 8 aug. 2023 14:54:57 door Homey

schutting beitsenEen schutting kan veel toevoegen aan de uitstraling van je tuin en je privacy vergroten, maar door de blootstelling aan de weerselementen kan de schutting wel wat bescherming gebruiken om op zijn best te blijven. Gelukkig is er een effectieve en eenvoudige manier om je houten schutting te beschermen: beits! Lees in dit blog waarom het beitsen van je schutting een goed idee, hoe vaak je het moet doen, wat je ervoor nodig hebt en doorloop het stappenplan.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Schutting plaatsen: 7 inspirerende ideeën

Geplaatst op: 13 jul. 2023 12:25:27 door Homey

schuttingen plaatsenIn dit blog verkennen we verschillende soorten schuttingen en vertellen we hoe ze worden gebouwd, zodat jij een stukje wijzer wordt over alle opties. Zo lopen we langs verschillende materialen zoals hout, composiet, beton en aluminium. Lees verder en ontdek de mogelijkheden en eigenschappen..

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

DIY tuindeur maken? Dat doe je eenvoudig met een stalen frame

Geplaatst op: 30 jun. 2023 14:37:00 door Homey

Maak zelf een prachtige tuindeur met een stalen frame. Alles voor een unieke achtertuin. Ontdek hoe dit werkt gewoon na de klik.Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

De leukste schutting ideeën voor in jouw tuin

Geplaatst op: 30 jun. 2023 10:37:00 door Homey

Schuttingen Een schutting is een belangrijk element in je tuin. Het zorgt voornamelijk voor privacy, maar ook zorgt het voor veiligheid en werkt het als geluidsbarrière. Er zijn talloze soorten, kleuren en stijlen schuttingen. In dit blog geven we je nieuwe inspiratie voor de leukste schutting ideeën.Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

7 tips voor creatieve schutting decoratie

Geplaatst op: 30 jun. 2023 10:00:00 door Homey

Schutting decoratie

Breng je tuin tot leven met leuke schutting decoratie! Een schutting is veel meer dan alleen een functionele erfafscheiding. Met een beetje creativiteit tover je je schutting om tot een kunstwerk. Lees hier 7 leuke schutting decoratie ideeën.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Dit zijn dé tuintrends van 2023

Geplaatst op: 17 mei 2023 14:36:16 door Renee

dé tuintrends van 2023We hechten steeds meer waarde aan het creëren van een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Of je nu gaat voor een moderne en strakke uitstraling, een groene omgeving of een combinatie van stijlen, er is voor ieder wat wils. Dus laat je inspireren door de nieuwste tuintrends van 2023 en geef een persoonlijk touch aan je buitenruimte.

Lees meer

 

Tuin afschermen tegen inkijk? Hier wat tips!

Geplaatst op: 26 apr. 2023 15:36:33 door Renee

tuin afschermen tegen inkijk

Met het mooie weer kunnen we weer lekker buiten in de tuin zitten. Ben je gehecht aan jouw privacy en wil je jouw tuin afschermen tegen inkijk van buren of voorbijgangers? Bekijk dan hieronder onze tips om meer privacy in jouw tuin te creëren.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Dé oplossing: zo voorkom je vergrijzing van een hardhouten schutting

Geplaatst op: 26 apr. 2023 11:43:02 door Fabien

Vergrijzing schutting

Een hardhouten schutting is een echte aanwinst in de tuin. Het heeft een prachtige natuurlijke, warme kleur en uitstraling. Maar door weersomstandigheden vergrijst onbehandeld hardhout al na +- 6 maanden. Wil je de warme natuurlijke kleur behouden? Behandel de schutting dan met houtolie of beits. Elk product heeft een geheel eigen werking op het hout. Welk product heeft jouw voorkeur?

Lees meer

Geplaatst in Tuinhout Schutting |
 

Stormschade aan je schutting, en nu?

Geplaatst op: 25 apr. 2023 15:57:00 door Renee

Stormschade schuttingIn de meeste gevallen beschermt een schutting je tegen de overlast van wind in de tuin. Echter hebben we in Nederland een aantal keer per jaar te maken met storm of andere heftige weersverschijnselen. Onverwachte valwinden of stormen kunnen in een korte tijd schade veroorzaken, bijvoorbeeld aan je schutting. Hoe vervelend dit is, ben je in de meeste gevallen wel verzekerd voor stormschade. Maar is je schutting verzekerd bij stormschade? Je leest het hieronder!

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 
1 2 3