Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

In 7 stappen een houten pergola met schommel maken

Geplaatst op: 30 aug. 2023 16:41:02 door Homey

Pergola met schommel makenEen schommel in de tuin is voor elk kind een droom die uitkomt. De eenvoudige vreugde van heen en weer zwaaien door de frisse buitenlucht creëert onvergetelijke herinneringen en een gevoel van vrijheid. Maar een schommel is meer dan een stuk speelgoed. Een combinatie van een houten pergola met schommel zorgt voor de perfecte harmonie.

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Zelf een overkapping maken

Geplaatst op: 30 aug. 2023 16:16:52 door Homey

Ontdek de veelzijdigheid van schuifdeurenDe charme van een overdekte buitenruimte is ongeëvenaard. De mogelijkheid om in de open lucht te ontspannen, te genieten van de natuur en momenten te delen met dierbaren, is een waardevolle toevoeging aan elk huis. Een overkapping biedt je de kans om ...

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Een pergola zelf maken: zo doe je dat!

Geplaatst op: 15 aug. 2023 10:58:00 door Homey

Pergola makenNaast dat het functioneel is, is het een zeer aantrekkelijke toevoeging aan je tuin die gezelligheid én schaduw biedt. We hebben het natuurlijk over een pergola. Overweeg je om er een in je buitenruimte te plaatsen? Zelf pergola maken met een bouwpakket biedt je verschillende voordelen. In dit blog vertellen we je die voordelen en lopen we stap voor stap het bouwproces door.

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Wat kost een terrasoverkapping?

Geplaatst op: 25 jul. 2023 15:20:41 door Homey

Wat kost een terrasoverkappingEen terrasoverkapping is een geweldige toevoeging aan elke buitenruimte. Het biedt beschutting tegen regen, zon en andere weersomstandigheden, waardoor je het hele jaar door van je terras kunt genieten. Als je overweegt om een terrasoverkapping aan te schaffen, vraag je je wellicht af wat de kosten hiervan zijn. Hieronder bekijken we de prijsfactoren en geven we je een overzicht van de kosten van een terrasoverkapping.

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Overkapping tuin, dit zijn de voordelen

Geplaatst op: 30 jun. 2023 09:20:36 door Homey

Overkapping tuin

Behalve dat een tuin overkapping een praktische toevoeging is aan je tuin, geeft het ook meer waarde aan je woning. Want zeg nou zelf, wie wil er geen eigen terrasoverkapping?! Je kunt er heerlijk ontspannen, gezellig loungen met vrienden en genieten van het buitenleven. In dit blog lees je alle voordelen en leuke tuin ideeën met overkapping.

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Dit zijn dé tuintrends van 2023

Geplaatst op: 17 mei 2023 14:36:16 door Renee

dé tuintrends van 2023We hechten steeds meer waarde aan het creëren van een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Of je nu gaat voor een moderne en strakke uitstraling, een groene omgeving of een combinatie van stijlen, er is voor ieder wat wils. Dus laat je inspireren door de nieuwste tuintrends van 2023 en geef een persoonlijk touch aan je buitenruimte.

Lees meer

 

Nieuwe overkapping? Dit moet je weten

Geplaatst op: 26 apr. 2023 14:10:00 door Homey

Buitenverblijf Overkappingen zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen. Elk materiaal heeft weer hun eigen voor- en nadelen. Welk materiaal past het beste bij jou?

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

De voordelen van een terrasoverkapping met zonwering

Geplaatst op: 24 jan. 2023 11:23:16 door Fabien

Terrasoverkappingen Wil je in de zomer lekker relaxt in de tuin zitten, maar niet in de felle zon? Dan is een terrasoverkapping misschien een goede optie voor jou. Behalve dat een terrasoverkapping met zonwering de zon tegenhoudt heeft het nog vele andere voordelen. Lees hier de 8 voordelen van een terrasoverkapping met zonwering:Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Bedek je plekje

Geplaatst op: 5 aug. 2016 13:56:48 door Sharon

De perfecte eetkamerstoelDe zon schijnt, de zomer is begonnen, maar zo nu en dan de schaduw opzoeken is niet alleen lekker maar ook verstandig. Zorg voor voldoende schaduwplek in je tuin zodat je af en toe verkoeling kunt zoeken en je huid rust kunt geven van de UV- stralen...Lees meer

Geplaatst in Tuinmeubels Veranda |
 

Wat is Douglas hout?

Geplaatst op: 30 mrt. 2015 16:01:22 door Marcel

Lariks Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar en groeit in Europa maar is geen inheemse soort. Oorspronkelijk komt deze houtsoort uit het westen van Noord-Amerika waar hij Orgeon Pine wordt genoemd. De Orgeon Pine bomen kunnen daar een hoogte bereiken van 90 meter. In Europa heeft het hout de …  Lees meer