Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Tips om je tuin zomerklaar te maken

Geplaatst op: 3 apr. 2024 16:22:00 door Homey

Tuin zomerklaar maken De temperaturen lopen weer op en dat betekent dat de tuin weer klaargemaakt moet worden voor het voorjaar. Een paar uurtjes inspanning om vervolgens de hele lente en zomer te genieten, klinkt goed toch? Hierbij is het belangrijk om een aantal stappen te volgen zodat je zeker weet jouw tuin helemaal klaar is voor gezellige lentedagen en zwoele zomeravonden. Schaf …  Lees meer

 

Hoe monteer je gevelbekleding?

Geplaatst op: 28 mrt. 2024 00:00:00 door Homey

Gevelbekleding monterenEen moderne en strakke look geven aan de buitenkant van bijvoorbeeld je huis, dat doe je met gevelbekleding. Maar hoe installeer je gevelbekleding en waar moet je rekening mee houden? Lees verder voor meer informatie!

Lees meer

Geplaatst in Tuinieren |
 

Hoe houten gevelbekleding plaatsen?

Geplaatst op: 20 sep. 2023 12:46:57 door Homey

Houten gevelbekleding plaatsenBen je klaar om je huis een nieuwe uitstraling te geven? Overweeg dan eens houten gevelbekleding! Het is niet alleen een upgrade qua uiterlijk van je woning, maar het kan ook de isolatie en waarde van je huis verbeteren. Maar hoe begin je eraan? Geen zorgen, we nemen je stap voor stap mee in over het plaatsen van houten gevelbekleding.

Lees meer

Geplaatst in Tuinieren |
 

Dit zijn dé tuintrends van 2023

Geplaatst op: 17 mei 2023 14:36:16 door Renee

dé tuintrends van 2023We hechten steeds meer waarde aan het creëren van een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Of je nu gaat voor een moderne en strakke uitstraling, een groene omgeving of een combinatie van stijlen, er is voor ieder wat wils. Dus laat je inspireren door de nieuwste tuintrends van 2023 en geef een persoonlijk touch aan je buitenruimte.

Lees meer

 

De tuintrends van 2021

Geplaatst op: 21 dec. 2021 14:59:53 door Madelief

Het nieuwe jaar staat voor de deur, dus is het tijd voor de tuintrends van dit moment. Ben jij helemaal toe aan een nieuwe look voor je tuin, of ga je zelfs een hele nieuwe tuin inrichten? Lees dan hier over welke trends je niet kan missen in het volgende jaar! Wij zijn dé huis- en tuinspecialist en zetten alle trendy tuinproducten hier voor je op een rijtje...

Lees meer