Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Cognac leren banken

Ben je op zoek naar een stoere cognac leren bank? Of je nu op zoek bent naar een leren 2-, 3-, of 4 zits bank cognac, een hoekbank of een poef: je bestelt bij HomingXL jouw nieuwe cognac leren bank altijd tegen de laagste prijsgarantie. Zo ben jij ervan verzekerd dat je nooit te veel betaald voor je nieuwe bank leer cognac gekleurd! Een stoere leren cognac bank, past perfect in een landelijk of industrieel interieur, maar is in principe geschikt voor ieder interieur. De lederen cognac banken bij ons zijn voornamelijk gemaakt van gerecycled leer. Als een leren cognac bank toch niet helemaal jouw ding is, kun je altijd nog een kijkje nemen bij al onze leren banken.

Wil jij meer informatie over:

59 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

59 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Soorten leer voor onze cognac leren banken

Je vindt bij onze cognac leren banken twee verschillende soorten leer, namelijk Colorado en Kentucky. Colorado leer is een gerecycled soort leer met een klassiek leren look. Het leer heeft een mooie stoere uitstraling en een lichte tekening, waardoor het leer een 100% “echt leer” uitstraling heeft. Het is een gemixte leersoort van 30% polyester en 70% écht leer. Je leren cognac bank heeft op deze manier het stoere en robuuste uiterlijk van echt leer en de voordelen van synthetisch leer. Onze meest populaire cognac leren bank is de Riverdance, zowel verkrijgbaar als 2-, 3- of 4-zits bank en hoekbank met chaise longue. Daarnaast is er ook zowel een loveseat als poef verkrijgbaar van het model Riverdale en stof Colorado.

Daarnaast is er ook nog de stof Kentucky, dit is een stof met een super zachte leder look. De stof voelt heel comfortabel en is mooi diep van kleur. Qua uitstraling heeft de stof iets weg van zacht nubuckleer en het heeft een zeer natuurgetrouwe ledertekening. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% leer.

Wat is gerecycled leer?

Gerecycled leer wordt gemaakt uit de restanten leer die fabrieken over houden wanneer zij patronen snijden van huiden. Deze restanten worden dan weer vermalen en verwerkt in een nieuwe stof, wat we recycle leer noemen. Het vermalen leer vormt de onderlaag van de stof en deze wordt beschermd door een afdeklaag van polyester. Oneffenheden worden voorkomen door deze afdeklaag. De afdeklaag zorgt ook voor extra stevigheid.