Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Stompe binnendeuren

De stompe binnendeur, ook wel bekend als inlegdeur en sponningdeur, is een ideale deur waarbij je niet afhankelijk bent van een draairichting. Bij de stompe binnendeur kun je de deur zowel naar binnen als buiten draaien, zodat je ook niet beperkt bent bij het plaatsen van scharnieren. Door middel van het aangemaakte slotgat, wat op 105 cm hoogte zit, kun je eenvoudig kwalitatief deurbeslag aanbrengen. Een stompe binnendeur afhangen vergt meer handigheid dan een opdek binnendeur. Eventueel kan je via HomingXL ook stompe deuren laten afhangen. Bestel direct en ontvang jouw stompe binnendeuren snel in huis. Wil je toch nog even bij andere soorten deuren kijken? Ga dan weer terug naar al onze binnendeuren.

opdek vs. stompe deur

Wil je meer informatie over:

172 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

172 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Deur: stomp model snel te monteren

Een stomp model is eenvoudig in ieder kozijn te monteren. Kies een gewenste draairichting (naar binnen of naar buiten) en breng de scharnieren aan in het kozijn. Let bij het monteren van de scharnieren goed op dat de deur inderdaad de gewenste kant op kan draaien. Bij de stompe binnendeur kun je deurbeslag met of zonder slot aanbrengen, waarmee je zelf de mate van veiligheid bepaalt. Hang de binnendeur af in de scharnieren en ervaar de gebruiksvriendelijkheid van de stompe deur.

De prijs van een stompe binnendeur

Bij HomingXL geniet je altijd van de laagste prijs, ook bij de stompe deur. Stompe modellen bieden een ideale uitkomst bij huizen met goede isolatie; je hebt hier geen problemen met tocht en hoeft dus geen opdekdeur te kopen. Bij de stompe binnendeur kun je kiezen uit paneeldeuren, deuren met glas en lijndeuren. Wil je direct het juiste slot op jouw deur zonder deze te monteren? Bij de Austria stompe deuren zitten de sloten er nog niet in gemonteerd, bij de Svedex stompe deuren is dit wel het geval. Wil je dus een voorgemonteerde stompe deur met slot, kies dan voor de Svedex deuren.

Heb je vragen over onze stompe binnendeuren? Neem dan direct contact op met onze productspecialisten, zij beantwoorden graag jouw vragen. Of kom eens langs in onze showroom, waar je nog veel meer producten kan bekijken.