Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Stompe binnendeuren

Een stompe binnendeur is een deur die in zijn geheel in het kozijn valt. Vaak oogt een stompe deur iets moderner en luxer dan een opdek deur. Het grote voordeel van een stompe deur is, dat je niet afhankelijk bent van een bepaalde draairichting. Bij een stompe binnendeur kun je de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zodat je ook niet beperkt bent bij het plaatsen van scharnieren. Het ophangen van een stompe deur is wel iets ingewikkelder dan het ophangen van een opdek deur. Neem een kijkje op onze stompe deur montage pagina om alvast te bepalen of je dit zelf zou kunnen. Durf je de gok niet te wagen? Dan is het ook mogelijk om door HomingXL goedgekeurde monteurs je deur te laten monteren. Wil je toch nog even bij andere soorten deuren kijken? Ga dan weer terug naar al onze binnendeuren.

opdek vs. stompe deur

Wil je meer informatie over:

191 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

191 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Deur: stomp model snel te monteren

Een stomp model is eenvoudig in ieder kozijn te monteren. Kies een gewenste draairichting (naar binnen of naar buiten) en breng de scharnieren aan in het kozijn. Let bij het monteren van de scharnieren goed op dat de deur inderdaad de gewenste kant op kan draaien. Bij de stompe binnendeur kun je deurbeslag met of zonder slot aanbrengen, waarmee je zelf de mate van veiligheid bepaalt. Hang de binnendeur af in de scharnieren en ervaar de gebruiksvriendelijkheid van de stompe deur.

De prijs van een stompe binnendeur

Bij HomingXL geniet je altijd van de laagste prijs, ook bij de stompe deur. Stompe modellen bieden een ideale uitkomst bij huizen met goede isolatie; je hebt hier geen problemen met tocht en hoeft dus geen opdekdeur te kopen. Bij de stompe binnendeur kun je kiezen uit paneeldeuren, deuren met glas en lijndeuren. Wil je direct het juiste slot op jouw deur zonder deze te monteren? Bij de Austria stompe deuren zitten de sloten er nog niet in gemonteerd, bij de Svedex stompe deuren is dit wel het geval. Wil je dus een voorgemonteerde stompe deur met slot, kies dan voor de Svedex deuren.

Heb je vragen over onze stompe binnendeuren? Neem dan direct contact op met onze productspecialisten, zij beantwoorden graag jouw vragen. Of kom eens langs in onze showroom, waar je nog veel meer producten kan bekijken.