Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Lariks Douglas schaaldelen | boomstam planken

Wanneer je een schutting wilt maken met een robuuste en natuurlijke uitstraling, dan kan je kiezen voor Douglas schaaldelen kiezen. De Lariks Douglas schaaldelen zien er met een rand boomschors authentiek uit. Een andere naam voor de Douglas schaaldelen is boomstamplank, waardoor het eigenlijk meer iets over de uitstraling zegt. Je kan de Lariks Douglas schaaldelen ook gebruiken om bijvoorbeeld een wand in een overkapping of veranda te bekleden. Bij HomingXL bestel je de Douglas boomstam planken gemakkelijk online en binnen enkele dagen worden ze bij je thuis afgeleverd op een door zelfgekozen afleverdag.

Wil je meer informatie over:

3 resultaten

3 resultaten

De duurzaamheid van Lariks Douglas schaaldelen

Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3. De Douglas schaaldelen hebben een levensduur van 10-15 jaar. Door de Lariks Douglas schaaldelen te behandelen met een extra beschermende laag, zorg je voor een langere levensduur van boomstam planken. Hierbij kan je kiezen uit een naturel kleur, zodat je de karakteristieke oranjebruine kleur behoudt. Je kan voor de boomstam planken ook kiezen voor een kleur die meer past bij de rest van je tuininrichting. Met Douglas schaaldelen haal je in ieder geval een plank in huis waar je alle kanten mee op kan.

Goedkope Lariks Douglas boomstamplanken kopen

Ben je op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw Douglas boomstamplanken, dan moet je bij HomingXL zijn. De onbehandelde Lariks Douglas schaaldelen kun je per stuk online bestellen. Geen zin om zelf de Douglas boomstam planken te voorzien van bijvoorbeeld beits, kies dan voor de reeds geïmpregneerde schaaldelen. De geïmpregneerde Douglas schaaldelen hebben een bruine kleur. Wij leveren Lariks boomstam planken in diverse lengtes, zodat je altijd een keuze kan maken welke boomstamplank het beste past bij jouw klus. Wil je zien hoe de planken eruit zien? Wij hebben in Vianen een showroom waar wij veel Douglas hout artikelen laten zien.