Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Bankirai vlonderplanken

Bij een hardhouten vlonderplank denkt men vaak aan de houtsoort Bankirai. Er zijn natuurlijk meerdere soorten hardhout vlonderplanken, maar Bankirai is verreweg de meest verkochte en meest populaire soort. Bankirai vlonderplanken hebben een warme uitstraling en geven je tuin sfeer. Al onze Bankirai vlonderplanken bestel je natuurlijk met de laagste prijsgarantie. Wil je de Bankirai vlonderplanken eerst zien voor je deze aanschaft? Kom dan lans in onze showroom of bestel gratis een proefstukje.

Wil je meer informatie over:

2 resultaten

2 resultaten

Ons assortiment Bankirai vlonderplanken

Bankirai vlonderplanken zijn de meest populaire hardhouten vlonderplanken. Bankirai is een erg duurzame houtsoort met een levensduur van tussen de 15 en 25 jaar. Al onze Bankirai vlonderplanken zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. In ons assortiment vind je Bankirai vlonderplanken in verschillende diktes en lengtes. Alle planken hebben aan beide zijden een andere profilering, namelijk een grove ribbel en een fijne ribbel. Je kunt zelf, naar smaak, kiezen welke kant je mooier vindt. Hierdoor vind je altijd een Bankirai vlonderplank die perfect past in jouw tuin. Wil je toch nog even verder kijken? Bekijk dan al onze houten vlonderplanken.

Wat heb je nodig om een Bankirai vlonder te leggen?

Naast natuurlijk de Bankirai vlonderplanken, is het ook raadzaam om de volgende materialen op je kluslijst te zetten: anti worteldoek om te voorkomen dat er onkruid tussen je vlonderplanken door kan komen, de juiste hardhouten onderbalken met piketpalen voor de onderconstructie van jouw terras en de benodigde bevestigingsmaterialen om de vlonderplanken en de onderbalken te monteren. Zodra de Bankirai vlonderplanken zijn geplaatst, werk je deze af met hardhout olie. Om je Bankirai vlonderplank in goede conditie te houden is onderhoud erg belangrijk. Om de originele en warme van Bankirai vlonderplanken te behouden, raden wij je aan om eens per jaar je Bankirai vlonder te behandelen met bovengenoemde hardhout olie.