Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Bankirai vlonderplanken

Bij een hardhouten vlonderplank of schutting denkt men vaak aan Bankirai. Uiteraard zijn er meerdere soorten hardhouten vlonderplanken, maar Bankirai is nu eenmaal een bekende houtsoort. Uiteraard heeft HomingXL ook een aantal Bankirai terrasplanken in het assortiment. Deze vlonderplanken zijn erg duurzaam en geven jouw houten vlonder een prachtige natuurlijke uitstraling. Via onze website bestel je jouw Bankirai vlonderplanken gemakkelijk en snel. Mocht je de Bankirai terrasplanken in het echt willen zien, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Vianen (Utrecht). Hier staan onze tuin specialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wil je meer informatie over:

3 resultaten

3 resultaten

Bankirai vlonderplanken kopen bij HomingXL

Bankirai vlonderplanken zijn de meest populaire hardhouten vlonderplanken. Bankirai is een erg duurzame houtsoort met een levensduur van tussen de 15 en 25 jaar. De Bankirai vlonderplanken bij HomingXL hebben een zeer goede kwaliteit en koop je tegen de laagste prijs. Wij hebben bij HomingXL Bankirai terrasplanken in verschillende profileringen, diktes en lengtes. Hierdoor vind je altijd een Bankirai vlonderplank die past in jouw tuin. Gebruik een hardhouten onderconstructie waarop je vervolgens jouw vlonderplanken op kan vastschroeven. Hierdoor krijg je een stevige en duurzame constructie, waar je met het juiste onderhoud jarenlang plezier van kan beleven.

Wat heb je nodig om een Bankirai vlonder te leggen

Natuurlijk kan je bij HomingXL alles direct bestellen om jouw klus uit te voeren. Naast een breed aanbod in Bankirai terrasplanken is het ook raadzaam om de volgende materialen op je kluslijst te zetten. Anti worteldoek om te voorkomen dat er onkruid tussen je vlonderplanken door kan komen. De juiste hardhouten onderbalken met piketpalen voor de onderconstructie van jouw terras. De benodigde bevestigingsmaterialen om de vlonderplanken en de onderbalken te monteren. Zodra de Bankirai vlonderplanken zijn geplaatst, werk je deze af met hardhout olie.

Om je Bankirai vlonderplank in goede conditie te houden is onderhoud erg belangrijk. Om de originele en warme van Bankirai vlonderplanken te behouden, raden wij je aan om regelmatig hardhout olie te gebruiken. Natuurlijk kan je bij HomingXL ook je verlichting, zoals vlonderspots, eenvoudig bestellen en zorgen wij dat alles snel bij je thuis wordt afgeleverd.