Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Traprenovatie betonlook

Een betonlook traprenovatie is dé trend van dit moment in de woonwereld! Wanneer je op zoek bent naar een mooie...

Lees meer

Kies jouw stijl...

 • Betonlook laminaat lichtgrijs

 • Betonlook laminaat antraciet

 • Betonlook vinyl "zelfklevend"

 • Betonlook trapmatten vinyl

 • Betonlook overzettreden vinyl

 • Betonlook best verkocht

Lees meer over...

 • Laagste prijsgarantie

 • Welk materiaal traprenovatie?

 • Wat kost een traprenovatie?

 • Montage & doe het zelf

 • Traprenovatie uitbesteden?

 • FAQ & tips

 • Traprenovatie inspiratie

 • Blogs over traprenovatie

Traprenovatie betonlook (vervolg)

Wanneer je op zoek bent naar een mooie traprenovatie die past bij jouw moderne of industriële interieur, dan is een betonlook traprenovatie perfect voor jou. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, kleuren en merken. Door ons ruime assortiment vind je altijd wel een betonlook traprenovatie die helemaal past bij jouw wensen. Wil je eerst de overzettreden zien voordat je een bestelling plaatst? Dat kan! Je kan gratis een proefstukje aanvragen of langskomen in onze showroom om de betonlook overzettreden te bezichtigen, net als onze andere soorten traprenovatie  Alle betonlook traprenovaties bestel je natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, met de laagste prijsgarantie.


Wil jij meer informatie over:

14 resultaten

14 resultaten

Traprenovatie betonlook vinyl

Vinyl overzettreden zijn een eenvoudige oplossing voor het bekleden van je trap. Vinyl heeft enkele voordelen ten opzichte van hout. Overzettreden van vinyl zijn slijtvast, er gemakkelijk schoon te houden en zijn ook nog eens erg scherp geprijsd. Vinyl overzettreden hebben veel overeenkomsten met pvc-overzettreden, maar er is wel degelijk een verschil tussen deze twee materialen. De grootste verschillen zijn, dat pvc nog kurk onder het materiaal heeft zitten en hierdoor dan ook duurder is dan vinyl.

Heb jij de beslissing gemaakt om voor een traprenovatie betonlook vinyl te gaan? Dan heb je de keuze uit de prachtige overzettreden van Stepwood of CanDo. Het grote voordeel van Stepwood overzettreden is de geïntegreerde neus, hierdoor is er geen extra profiel zichtbaar. CanDo overzettreden hebben een zelfklevende laag, waardoor je niet hoeft te worstelen met lijm. Wil je meer weten over een traprenovatie van vinyl? Bekijk dan onze blog over waarom vinyl perfect is voor jouw trap!

Traprenovatie betonlook laminaat

De kwaliteit van onze traprenovatie betonlook laminaat is zó goed, dat je deze bijna niet van echt beton kunt onderscheiden. Het renoveren van je trap met laminaat zorgt voor stevigheid, stabiliteit en je kiest daarbij voor een duurzaam materiaal. De laminaat betonlook overzettreden zijn gemakkelijk te plaatsen, waardoor ook een startende klusser de klus kan uitvoeren. Wil je meer informatie over een traprenovatie van laminaat? Lees dan meer over al onze materialen traprenovatie.

In ons ruime assortiment vind je onder andere antraciet betonlook laminaat overzettreden, donkergrijze betonlook laminaat overzettreden en licht grijze betonlook laminaat overzettreden van de merken CanDo en Maestro.

Wat kost een traprenovatie?

Het renoveren van je trap kan aardig in de kosten lopen. Hoeveel een traprenovatie precies kost, is natuurlijk afhankelijk van het soort overzettreden dat je kiest. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren die ook een grote rol spelen zoals het aantal draaiingen van de trap en het aantal treden van de trap. Logischerwijs is het zo dat hoe meer treden je trap heeft, hoe duurder de traprenovatie wordt. Wij hebben een duidelijk voorbeeld gemaakt waarin je kunt zien hoe veel een traprenovatie ongeveer kost.

Je trap laten monteren door professionele vakmannen

Het renoveren van je trap is een grote klus welke veel nauwkeurigheid eist. Ben je niet zo’n handige klusser, of heb je simpelweg geen tijd of zin om zelf je trap te monteren? Dan kun je ervoor kiezen om je trap te laten monteren door professionele vakmannen.