Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Buitenverblijven

Buitenverblijven

 

Buitenverblijven

Ben je opzoek naar een mooi buitenverblijf? Dan ben je bij HomingXL aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment aan onder andere buitenverblijven, tuinhuizen en overkappingen. Wij snappen dat je niet zomaar een buitenverblijf kiest, het is namelijk een product wat de komende 15 jaar in jouw tuin zal staan. Daarom raden wij aan goed te kijken voor je besluit te kiezen. De buitenverblijven die HomingXL verkoopt worden geleverd als bouwpakket. Deze bouwpakketten zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en worden tegen de laagste prijs aangeboden.

Buitenverblijf met overkapping?

HomingXL verkoopt ook buitenverblijven met een overkapping. Onder de overkapping kan je een leuke tafel met stoelen plaatsen en de blokhut kan je gebruiken voor opslag. Er zijn ook buitenverblijven met overkapping die geschikt zijn als houtopslag of fietsenstalling. Je kan het buitenverblijf dus naar wens gebruiken.

Buitenverblijf kopen?

Bij het kopen van een buitenverblijf zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om de oppervlakte op te meten, zodat je zeker weet dat het buitenverblijf in je tuin past. Daarnaast is het handig om voor jezelf een budget vast te stellen voor het buitenverblijf. Bij HomingXL kan je bijvoorbeeld bij elk type buitenverblijf meerdere opties erbij kiezen. Hierbij kan je denken aan een vloer, dakgoot, afwateringsprofiel en of je het buitenverblijf wilt laten opbouwen of dat je het zelf doet. Kortom, voor iedereen is er een buitenverblijf te koop bij HomingXL.

Buitenverblijf plaatsen?

Bij het plaatsen van een buitenverblijf adviseren wij dit nooit direct op de gewone grond te doen. Je hebt een stabiele en vlakke ondergrond nodig, welke waterpas is. Verstandig is om de plek waar je het wilt plaatsen, circa 8-10 cm uit te graven. Vervolgens leg je er kunststoffolie in en kan je er beton in gieten. Hierdoor zorg je voor een goede fundering. Wat ook kan werken als fundering zijn betonnen vloerplaten. Vraag bij het in elkaar zetten van het buitenverblijf ook aan een vriend, familielid of kennis of deze je hierbij kan helpen. Met meer man maak je het werk lichter voor jezelf en ben je sneller klaar. Wil je professionele hulp, dan kan je er ook voor kiezen om het buitenverblijf te laten opbouwen, door deze optie bij het kopen van het product aan te vinken.

Buitenverblijven Trendhout bij Homingxl
buitenverblijf trendhout - prachtige tuinhuizen 2020

 

Buitenverblijf online bestellen?

Je kan ons hele assortiment buitenverblijven op onze website bekijken en bestellen. Op onze site vind je ook verschillende opties om jouw buitenverblijf compleet te maken of kom een keer langs in onze showroom in Vianen (Utrecht) voor meer informatie van onze experts.