Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Leren hoekbanken direct leverbaar

Voor de relaxte en stoere mannen en vrouwen onder ons heeft HomingXL hoekbanken van leer. Een mooie stevige leren hoekbank is echt een eyecatcher in een stoer en industrieel interieur. De leren hoekbanken van HomingXL zijn in diverse kleuren leer te krijgen. Zo is er altijd wel een leren hoekbank die bij je past. Wil je het leer in het echt bekijken? Kom dan zeker een keer langs in onze showroom en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over:

54 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

54 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eigenschappen van een leren hoekbank

Met een leren hoekbank creëer je met één meubelstuk jouw ultieme relax hoek. Omdat een hoekbank over het algemeen vaak een chaise longue heeft en een diepere zitting is deze bank uitermate geschikt om lekker op te hangen of te liggen. Een hoekbank van leer kies je waarschijnlijk vanwege zijn uitstraling, maar ook de sterkte van het leer en duurzaamheid zijn twee enorme pluspunten. Ons Colorado leer is een samengestelde leersoort die voor 70% uit leer bestaat en voor 30% procent uit polyester, waardoor het een stevige combinatie stof wordt. Zo krijg je een leren hoekbank met de uitstraling van echt leer en de voordelen van synthetisch leer. Zo zijn onze hoekbanken van leer laag in onderhoud.

Leren hoekbank schoonmaken

Het onderhoud van onze leren hoekbanken is minimaal te noemen. Door de polyester toplaag is het niet nodig de leersoort in te vetten zoals je dat bij 100% echt leer wel zou doen. Af en toe afstoffen met een licht vochtige doek is in het regelmatige onderhoud voldoende. Het is altijd wel aanbevolen de leren hoekbank niet bloot te stellen aan direct zonlicht. Hoewel onze meubelstoffen uitvoerig getest worden kan er toch verharding of verkleuring ontstaan. Mocht er onverhoopt toch een vlek op je leren hoekbank zitten, probeer dan de vlek weg te deppen met een doek en een handlauw sopje van een neutrale zeep zoals: groene zeep, ossengal of fijnwasmiddel. Na de sop behandeling altijd na deppen met een schone vochtige doek. Laat het leer nooit drijfnat!