Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Schuifdeuren voor binnen

Geniet van het gebruiksgemak van schuifdeuren. Binnen het aanbod aan binnendeuren zijn er talloze keuzes die voor de beste samenstelling van jouw woning zorgen. Zo kun je de schuifdeuren gebruiken om ruimtes zoals de serre van goede deuren te voorzien. Daarbij zijn schuifdeuren binnen bijvoorbeeld te gebruiken voor inloopkasten en ruimtes met veel natuurlijke verlichting. Dankzij het handige schuifsysteem kan iedereen deze ruimtes betreden en weer goed afsluiten. Een schuifdeur is niet alleen om deze redenen heel praktisch. Het grootste voordeel is dat je met een schuifdeur veel ruimte bespaart! Bij HomingXL geniet je altijd van een snelle levering, zodat jij jouw schuifdeuren binnen enkele dagen in huis hebt.

Wil je meer informatie over:

180 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

180 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Schuifdeuren: deuren die eenvoudig zijn te monteren

Het monteren van een schuifdeur is bijzonder eenvoudig. Houd er bij het samenstellen van jouw schuifdeuren rekening mee dat er rondom het kozijn voldoende ruimte is om de schuifrails aan te brengen. Sommige modellen schuifrails worden aan de onderkant gemonteerd, terwijl je bij de hangende schuifdeur de schuifrails juist aan de bovenkant van het kozijn of aan het plafond monteert. Doe je het liever niet zelf? Bij HomingXL boek je in een handomdraai een monteur die jouw schuifrails en -deuren correct en 100% naar tevredenheid monteert. Zo ben je verzekerd van de ideale montage van de schuifdeur: deur, scharnieren en rails worden volledig gemonteerd op de door jou gekozen datum.

Schuifdeuren online bestellen

Bestel nu direct jouw schuifdeur online en ontvang jouw schuifdeuren snel in huis. Kies uit schuifdeuren met lijnen, panelen of met glas. Als je de schuifdeuren binnen gebruikt, zoals in ruimtes met veel zonlicht, dan raden wij aan modellen met glas te nemen. Zo geniet je ook buiten de open ruimte van zonlicht in huis. Wil je de schuifdeuren binnen als kastdeur voor een inloopkast gebruiken? Dan kan je het beste kiezen voor paneel- of lijndeuren.

Advies nodig bij het kiezen van de ideale schuifdeuren? Bezoek onze showroom in Vianen (Utrecht), onze product specialisten zitten voor je klaar.