Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Lariks Douglas Planken

Wil je een stevige veranda of aanbouw plaatsen? Douglas planken zijn onmisbaar in een mooie tuin. Het hout in ons assortiment is veelal FSC-gecertificeerd en is bijzonder geschikt voor de echte doe-het-zelver. Dankzij de duurzaamheid van Douglashout ben je de komende jaren verzekerd van een perfecte constructie in jouw tuin. Het samenstellen van een veranda of aanbouw kost tijd en rekenwerk. Bij HomingXL bestel je jouw Douglas planken in een handomdraai. Maak direct gebruik van onze snelle levering en ontvang jouw nieuwe Douglas planken binnen enkele dagen in huis.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

De duurzaamheid van Douglas planken

Een Douglas plank is afkomstig van de Douglasspar. De levensduur van het hout ligt op maar liefst 10-15 jaar, en Douglas planken vallen hierom onder duurzaamheidsklasse 3. Een Douglas plank is dan ook veelal onbehandeld en zal de natuurlijke uitstraling blijven behouden, mits je deze behandeld met bijvoorbeeld Hermadix Naturel Olie. Dit maakt Douglas planken bijzonder geschikt voor verschillende constructies in de tuin, zodat je altijd een tuin kunt samenstellen waar natuurlijke materialen centraal staan. Wil je de Douglas planken toch met een kleurverf behandelen? Met de speciale Douglasverf uit ons assortiment kun je eenvoudig de gewenste kleur aanbrengen.

Goedkope Douglas planken kopen

Bij het samenstellen van een nieuwe aanbouw of veranda wil je zekerheid over de kwaliteit van het materiaal. Bij HomingXL kun je zelf eenvoudig goedkope Douglas planken kopen en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij houden binnen ons assortiment rekening met de kwaliteit van onze materialen en bieden je altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Douglas planken kunnen per stuk worden besteld. Je vindt in ons assortiment verschillende soorten goedkope Douglas planken, verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals zwart, groen geïmpregneerd en bruin. Zo helpen wij jou altijd het eindresultaat te krijgen dat jij voor ogen hebt. Bestel vandaag jouw nieuwe Douglas planken of kom langs in onze showroom