Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Glasdeuren

Voeg extra karakter aan jouw woning toe met een mooie deur met glas. Deuren met glas passen binnen een groot aantal interieurstijlen, waaronder Scandinavisch, modern en landelijk. Glasdeuren zorgen voor de ideale verbinding tussen twee ruimtes in jouw woning, en onze binnendeuren bieden ook nog een geluidsdichte ervaring. Een kant-en-klare deur met glas is daarbij eenvoudig zelf te monteren of kan ter plaatse door de monteur worden geplaatst. Voor alle binnendeuren kun je terecht op onze binnendeuren pagina.

Wil je meer informatie over:

99 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

99 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Deur met glas: kies uit tientallen modellen

Welke stijl je ook wilt aanhouden binnen jouw interieur, wij hebben altijd passende glasdeuren. Je kunt kiezen uit onder andere deuren met vlak glas (doorzichtig), facetglas (met lijnen) of halfmat vlak glas (ondoorzichtig). Zo tover je iedere overgang tussen twee ruimtes optimaal om naar een geweldige doorgang. Bespaar tijd en moeite tijdens het plaatsen van jouw nieuwe deur met glas en kies voor een van onze vele afgelakte modellen.

De binnendeuren in ons assortiment zijn onder andere geschikt voor schuifdeuren en deurkozijnen. Zo kun je voor iedere situatie en voor iedere doorgang altijd de beste deur uitkiezen. Iedere afgelakte deur met glas is voorzien van witte lak. Binnen ons assortiment vind je meerdere wittinten: Alpine wit, Extra Wit en Warm wit. Onze binnendeuren met glas zijn niet verkrijgbaar in andere kleuren, in dat geval verwijzen wij je graag door naar onze wit gegronde deuren.

Glasdeuren gelakt met de hoogste kwaliteit lak

Bij HomingXL begrijpen wij het belang van hoge kwaliteit materialen. Wij leveren daarom uitsluitend deuren met hoogwaardige lak. Zo kunnen wij de kwaliteit en uitstraling van jouw nieuwe deur waarborgen. Bovendien komt iedere deur met 10 jaar garantie. Zoek ook een bijpassende deurkruk of een slot uit voor jouw nieuwe deur. Wij hebben bij iedere glasdeur, gelakt of gegrond, een of meerdere passende aanvullende producten; je bent bij HomingXL dus aan het juiste adres om de ideale binnendeur samen te stellen.