Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Poefen direct leverbaar

Bij HomingXL hebben we verschillende poefen in diverse stofsoorten, vormen en patronen. Een echte aanwinst dus voor jouw interieur! Een poef is een multifunctioneel middel, je kan hem gebruiken als voetenbank en stoel, maar ook als decoratie. Een poef kan je ook gebruiken als bijzettafel of als extra zitplaats bij bezoek. De poefen zijn er in twee soorten, zo heb je de poef welke helemaal van stof is en de poef met houten poten en een stoffen bovenkant.

Wil je meer informatie over:

7 resultaten

7 resultaten

Geborduurde en gebreide poefen

Een gebreide poef past in elk huishouden. Het voordeel hiervan is dat een gebreide poef een warme en gezellige sfeer geeft. Gebreide poefen zijn gevuld met extra stevig materiaal, hierdoor kan je er goed op zitten. Een gebreide poef heeft ook een lange levensduur, zo kan je er extra lang van genieten. Ook hebben we geborduurde poefen, deze hebben een afneembare hoes, zo kan je hem gemakkelijk schoonmaken. Als je meer tips nodig hebt over bijvoorbeeld het verwijderen van vlekken, kijk dan op ons blog.

Poefen: decoratie of zitmeubel?

Op een poef kan je zitten, maar je kan deze ook als decoratie gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een poef neerzetten met een mooi dienblad en een vaas erop, zo krijg je een mooi en mobiel decoratiestuk. Poefen zijn erg mobiel en licht, je kan ze dus makkelijk door je huis verplaatsen. Door het verplaatsen van de poefen creëer je elke keer weer een leuke en nieuwe sfeer. Je kan een poef ook goed in een kinderkamer zetten. Doordat deze zo stevig zijn, kunnen ze wel tegen een stootje. De vorm van een poef zal dan ook niet snel veranderen.